Montecarlo 36

6
Bungalow.Net logo

Dit huiselijke huis (65 m2 + 500 m2 voor perceel) ligt op 3 km van het strand Cala Canyelles en 8 km van het centrum van Tossa de Mar (6 km van het centrum van Lloret de Mar), in de woonontwikkeling Font de Sant Llorenç.
Het heeft 3 slaapkamers, elke geschikt voor 2 personen (6 eenpersoonsbedden), een woonkamer, een keuken, wasmachine, 2 badkamers (1 bad + 1 douche). Privé zwembad (6 x 3) en tuin. Draagbare barbecue. Porche.
Uitzicht op zee en bergen. Garage.
De foto's van het strand komen niet overeen met het uitzicht vanuit het huis. Ze zijn gemaakt van Cala Canyelles, het dichtstbijzijnde strand vanaf de villa. Cala Canyelles is een mooi stukje kust van de Costa Brava met 500m aan het karakteristieke grove witte zandstrand van dit gebied.
Paraplu's en ligstoelen kunt u huren, evenals uitrusting voor activiteiten zoals pedalo's, parasailing, waterskiën en kanoën. Ook kunt u het Mediterrane eten, vis en paella's proeven, in het restaurant op het strand.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging montecarlo 36

De ligging van "montecarlo 36" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.