Natuurhuisje in Genoves

2
Natuurhuisje.nl logo

Ons natuurhuisje ligt in Genoves een eindje boven het mooie kustplaatsje Garachico. Tenerife is hier nog authentiek. Mooie Canarische huizen worden afgewisseld met rijkelijk ingerichte finca's en weelderige natuur. Het uitzicht vanaf hier over de noordkust van het eiland is adembenemend. Neem plaats in de tuin van ons huis en geniet van het uitzicht! De ruimtes in het huis zijn 45 vierkante meter en hebben een lichte slaapkamer en zitkamer met tweepersoonsbed, eethoek en comfortabele zithoek. Er is een badkamer met een douche, een kleine maar goed uitgeruste keuken toegankelijk via het terras en een dakterras voor maaltijden met een prachtig uitzicht. De tuin heeft verschillende plekken om te ontspannen. Diverse exotische fruitbomen nodigen, afhankelijk van het seizoen, uit om van te genieten.

Bijzonderheden natuurhuisje in genoves

Open haard, Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Barbecue, Terras, Koel-/vriescombinatie, Terras (overdekt), Internet, Tuin (gedeeld), Binnenplaats, Tv, Keuken, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Tweepersoonsbed

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in genoves

De ligging van "natuurhuisje in genoves" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.