Carles

6
Bungalow.Net logo

Deze gezellige villa met privézwembad ligt in Vilafranca de Bonany en biedt accommodatie voor 6 personen.

Deze kokette villa ligt in het centrum van Vilafranca de Bonany, in het centrum van Mallorca, en beschikt over een eigen chloofilter zwembad van 8 x 4 meter met een diepte van 1,5 tot 1,7 meter. Geniet van het zonnebaden op een van de vier ligstoelen en ontspan na een dag vol activiteiten. Onze gasten zullen genieten van een barbecue en een buitendouche. De gemeubileerde veranda met uitzicht op het zwembad is een heerlijke plek om te dineren met vrienden en familie. Aangezien deze villa in het centrum van de stad ligt, zijn er buren naast de deur.



Dit huis met twee verdiepingen is modern en gezellig ingericht en zorgt ervoor dat u zich vanaf het eerste moment op uw gemak voelt. De veranda geeft toegang tot de woonkamer met satelliet-tv, een bank en een open haard. De eethoek leidt naar de keuken, goed uitgerust met gasfornuis, koelkast, oven en keukengerei. Een wasserette is uitgerust met een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank. Er is een tweepersoonsslaapkamer met kast, ventilator en een bureau en een onafhankelijke badkamer met douche op de begane grond.



Twee slaapkamers met airco en ventilator bevinden zich op de eerste verdieping. Eén kamer is voorzien van een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche. De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Een kinderbedje en een kinderstoel kunnen op verzoek worden verstrekt. Trouwens, er is een bad met bad op de bovenverdieping. De tv in de slaapkamers heeft geen satellietontvangst. Er zijn zeven elektrische radiatoren in het huis.



De rustige en authentieke stad Vilafranca de Bonany ligt op 25 km van het strand van Porto Cristo en de Drach-grotten. De stad biedt een kleine supermarkt en een aantal restaurants met goede Mallorcaanse gerechten. Supermarkten en meer diensten zijn te vinden in de stad Manacor. Als het strand is wat u zoekt, kunt u een bezoek brengen aan Cala Mendia-Cala Anguila, Cala Magrana, Cala Varques of S'Illot. Bezoek in Sineu en Petra de wekelijkse markt en koop verse boodschappen van de boeren van het eiland. De dichtstbijzijnde golfbaan is Reserva Rotana, op 17 km afstand.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Er is 1 parkeerplaats in de garage.



Afstanden

Strand: 25,3 km - Porto Cristo

Luchthaven: 34.3 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 17,3 km - Reserva Rotana Golf

Stadscentrum: 0.01 km - Vilafranca

Treinstation: 11,3 km - Manacor

Bushalte: 0,65 km - Crta. Palma

Veerboot: 44.5 km - Palma

Ziekenhuis: 11,8 km - Manacor





Toeristenlicentie: 1169/2015 / ET Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging carles

De ligging van "carles" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.