Sa Casa Vella

6
Bungalow.Net logo


Rustiek stenen huis met privé zwembad in het dorp Vilafranca de Bonany, geschikt voor 6 tot 8 personen. Dit huis in Mallorcaanse stijl nodigt u uit om een heerlijke vakantie in een authentieke atmosfeer door te brengen. Het privé zwembad van 8m x 5m heeft een diepte van 0,6m en 1,9m. Omringd door zes ligstoelen, is het een perfecte plek om te genieten van de zon. Het charmante terras met mooi uitzicht op het dorp nodigt u uit om fijne familie diners te organiseren of een smakelijke barbecue. Na een duik in het zwembad kunt u de buitendouche gebruiken. Er is nog één terras op de eerste verdieping met uitzicht op het zwembad en het dorp. Het perceel is omheind en er zijn directe buren.



Er is een rustieke eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met gasfornuis, wasmachine, strijkijzer, strijkplank, badkamer met douche en een zitkamer met open haard en satelliet-tv op de begane grond. Via een trap komt u op de eerste verdieping met drie slaapkamers met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Eén slaapkamer heeft airconditioning, terwijl de rest een ventilator hebben. Er is ook een badkamer met douche. Er is centrale verwarming voor de winter. Als u met uw baby komt, verstrekken wij op aanvraag een kinderbed en een kinderstoel.



Deze authentieke villa ligt in het centrum van Vilafranca de Bonany, die deel uitmaakt van de zone Pla de Mallorca. De omgeving is in principe landelijk, gekenmerkt door agrarische activiteit, tarwevelden en oude windmolens. In Vilafranca de Bonany vindt u een supermarkt, een bank, cafés en restaurants. Bezoek ook de woensdagmarkt met verse groenten en fruit. Het dichtstbijzijnde zandstrand ligt in Porto Cristo, maar er zijn veel mooie stranden zoals Cales de Mallorca, Cala Murada of het natuurlijke strand Cala Varques.



Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.  



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.

U kunt gratis op de straat parkeren.



Afstanden:

Strand: 23,9 km - Porto Cristo

Luchthaven: 36,2 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 15,2 km - Golf Reserva Rotana. Manacor

Dorp: 0.001 km - Vilafranca

Treinstation: 11 km - Estació de Manacor

Bushalte: 0.025 km - Plaça Tomeu Penya

Veerboot: 44 km - Port de Palma

Ziekenhuis: 12,1 km - Hospital Manacor

Borg: €300,-

Verwarming (november - april): €10,- per nacht (optioneel)

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sa casa vella

De ligging van "sa casa vella" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.