Ca Na Siona

7
Bungalow.Net logo


Mooi huis met privézwembad in het charmante dorpje Vilafranca de Bonany, ideaal voor 7 personen.

Dit charmante huis beschikt over een patio met zoutwater-zwembad van 7m x 2,5m (diepte: 0,6-1,5m). Er is een buitendouche om het zout na een duik af te wassen, evenals een ruim terras met ligstoelen om te genieten van de zon en te ontspannen. Op de veranda zult u in de schaduw zeker genieten van onvergetelijke buitenmaaltijden bereid op de barbecue. Er zijn buren aan beide kanten.



Het recent gerenoveerde huis is verdeeld over 2 verdiepingen en zorgvuldig ingericht met een mix van natuurlijke, kleurrijke, rustieke en moderne elementen. Vanaf de veranda komt u binnen in de keuken via openslaande deuren, waardoor koken een aangename taak wordt, waarbij u van het gezelschap van uw geliefden kunt genieten. De keuken heeft een gasfornuis, een elektrische oven, een vaatwasser en alle benodigde keukengerei om geweldige gerechten te bereiden tijdens uw verblijf. Er is een eettafel op de veranda en een andere in de keuken. De woonkamer is uitgerust met een zeer comfortabele bank voor 5 personen, evenals een schommelstoel om te genieten van de smart televisie of een goede film op dvd. Het huis beschikt over wifi. De woonkamer komt uit op de keuken en heeft ook toegang tot de veranda. Op de begane grond bevindt zich een van de 4 slaapkamers (met een tweepersoonsbed) en een badkamer met een douche.



De trap leidt naar de eerste verdieping, waar u nog één badkamer met een douche vindt, evenals drie slaapkamers: twee met een tweepersoonsbed en één met een eenpersoonsbed. Op aanvraag zijn er 2 elektrische radiatoren, 6 ventilatoren, een babybed en een kinderstoel beschikbaar. Het huis heeft een wasruimte met een wasmachine, een wasdroger, een stofzuiger, een strijkijzer en een strijkplank.



Vilafranca de Bonany is een rustig dorp in het centrum van het eiland, waar u het lokale leven onder de lokale bevolking kunt leren kennen. Er is een kleine supermarkt voor uw basisbehoeften, en in Manacor of Sineu vindt u alle andere diensten zoals grotere supermarkten, winkels of restaurants. Het dorp heeft gemakkelijke toegang tot andere plaatsen, zoals Palma met zijn musea, kunstgalerijen en restaurants, Cala Millor met zijn brede toeristische aanbod en Cales de Mallorca met zijn prachtige kleine baaien. Tussen Vilafranca en Petra vindt u de kleine heuvel Bonany met een mooie hermitage en een spectaculair uitzicht over bijna het hele eiland.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen en feesten is niet toegestaan.

Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 24,3 km - Porto Cristo

Luchthaven: 36.3 km - luchthaven van Palma

Golfbaan: 15,6 km - Golf Reserva Rotana

Dorp: 0,01 km - Vilafranca

Treinstation: 11,1 km - Manacor

Bushalte: 0.350 km - Plaça Tomeu Penya

Veerboot: 44.1 km - Port de Palma

Ziekenhuis: 12.4 km - Hospital de Manacor

Borg: €300,-

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca na siona

De ligging van "ca na siona" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.