Pleta De Bonany

6
Bungalow.Net logo

Mooi landhuis in Mallorcaanse stijl met een capaciteit voor 6 of 7 personen, gelegen in een rustige en landelijke omgeving, in de buurt van het dorp Vilafranca de Bonany.

Geniet van een leuke avond op de veranda met uitzicht op het zwembad, een smakelijke barbecue of een glas wijn met vrienden. Het 8.5mx 4.5m chloorfilterbad is privé met een diepte van 1,2m tot 2m. Het zonovergoten terras is de juiste plek om te zonnebaden op een van de zes ligstoelen. Na een bad in het zwembad kunt u een snelle douche nemen in de buitenbadkamer. Het perceel van deze prachtige villa is omheind en er zijn een paar buren in de buurt.



De gezellige zit-eetkamer heeft directe toegang tot een terras met uitzicht op het landschap en is voorzien van satelliet-tv en een dvd-speler. De keuken met gasfornuis is volledig uitgerust. Daarnaast zijn er twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, een douche en een bad met bad op de begane grond. Een extra bed kan in een van de slaapkamers worden klaargemaakt voor een zevende persoon. Een slaapkamer heeft toegang tot hetzelfde terras als de woonkamer.



Op de eerste verdieping is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, A / C, een bidet en een badkamer met een bad en-suite. Beide slaapkamers met airconditioning hebben een ventilator. Voor de koudere avonden is er centrale verwarming. Een wasruimte biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.



De villa ligt op slechts 300 meter van Vilafranca de Bonany, een romantisch en rustig dorp, dat deel uitmaakt van het landelijke gebied van Pla des Mallorca. De snelweg Ma-15 biedt gemakkelijke toegang tot vele mooie stranden in het oosten, zoals Porto Cristo, Porto Colom, Cala Morlanda en Cala Magraner. De stad Manacor ligt op 11 km afstand en biedt restaurants, winkels en supermarkten. Een rit van 20 minuten brengt u naar Sineu, beroemd om zijn woensdagmarkt en de goede keuken.



Opmerking: we accepteren geen gasten onder de 25 jaar, tenzij ze een gezin zijn. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Huisdieren tot 5 kg zijn welkom.

Er is een externe parkeerplaats voor 3 auto's en een garage met 1 parkeerplaats.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden:

Strand: 25 km - Porto Cristo

Luchthaven: 37.6 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 15,4 km - Golf Reserva Rotana, Manacor

Town: 0.290 km - Vilafranca

Treinstation: 11.2 km - Estación de Manacor

Bushalte: 0.800 km - Plaça Tomeu Penya, Vilafranca

Veerboot: 45,5 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 12.4 km - Hospital de Manacor





Toeristenlicentie: 2142/2016 / ET Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging pleta de bonany

De ligging van "pleta de bonany" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.