Casa Miranda

4
Bungalow.Net logo

Mooi huis aan de rand van Valldemossa voor 4 personen met een fantastisch uitzicht over de bergen het beroemde Valldemossa Charterhouse

De avonden in de buitenlucht zullen fantastisch zijn! Op het terras, onder de sterrenhemel, terwijl u geniet van het panoramische uitzicht over de warme lichtjes van het dorp, kunt u de barbecue aanzetten en heerlijke gerechten bereiden met een goed glas wijn. Overdag geef u zich over aan de magieĀ  van ontspannen tijdens het zonnebaden, een kop koffie drinken, een boek lezen of gewoon luisteren naar het zingen van de vogels en de natuur. Het zijn directe buren, hoewel dit je niet zal beletten te genieten van absolute vrede.



De accommodatie, ingericht in een prachtige rustieke stijl, wordt gekenmerkt door een ruime woonkamer die open staat naar de eetkamer met satelliet-tv en open haard, een keuken, een badkamer met douche en twee slaapkamers. De vernieuwde en praktische keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, een oven, een magnetron en alle gereedschappen die u nodig heeft om te koken, alsof u thuis was. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. De twee slaapkamers zijn erg mooi en licht; een van hen heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft twee eenpersoonsbedden. Een kinderbed en een kinderstoel kunnen in elk van hen worden geplaatst. Er zijn 3 ventilatoren en 3 radiatoren beschikbaar voor het geval u ze nodig heeft.



Valldemossa is ongetwijfeld een van de mooiste dorpen van het eiland dankzij de rust en de onvergelijkbare schoonheid die te danken is aan het uitgestrekte groen en de vegetatie, de steile en smalle straatjes met stoned huizen, de legendarische kapel en de culturele geschiedenis die het verbergt zich. Het is zo'n rustig dorp omdat het wordt bewoond door de warme bevolking en respectvolle bezoekers. Het heeft alle voorzieningen zoals supermarkten, transport, restaurants, enkele bars en bakkerijen waar je de traditionele coca de patata (een aardappeltaart) moet proeven.



Er is een parkeerplaats voor 2 auto's.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden:

Strand: 8 km - Puerto de Valldemossa

Luchthaven: 25 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 8 km - Son Termens

Gemeente: 1.8 km - Valldemossa

Treinstation: 17 km - Palma

Bushalte: 1,8 km - Valldemossa

Veerboot: 22 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 13 km - Son Espases



Toeristenlicentie: L12E10828 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging casa miranda

De ligging van "casa miranda" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.