Es Rafal De Baix

8
Bungalow.Net logo

Welkom in dit mooie huis voor 8 tot 9 personen, gelegen op de top van een heuvel, vlak bij Pula Golf in Son Servera. Vanaf het terras en het zwembad kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het landschap en de zee die op een paar kilometer afstand ligt.

Het huis heeft 250 m2 en het hele perceel heeft een uitbreiding van 90000 m2. Het ligt in een landelijk gebied en de tuin rondom het huis staat vol met verschillende bomen en planten. De buitenruimte van het huis is prachtig. Het chloorfilterbad is 9 x 4 meter groot en heeft een maximale diepte van 1,8 meter. Naast het zwembad is er een gebied met 8 ligbedden waar u kunt ontspannen en kunt genieten van het mediterrane weer.



Op de eerste verdieping is er een klein overdekt terras met banken waar u kunt ontspannen en genieten van het uitzicht.

Tussen het zwembad en het huis is er een terras van 100 m2, waar u uzelf kunt beschermen tegen de zon. U zult een aantal lounges, banken en een veranda met tafel en stoelen vinden, zodat u buiten maaltijden kunt nuttigen.



Het huis heeft 4 tweepersoonskamers. Een van hen bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een tweepersoonsbed en ruimte voor een extra bed (op aanvraag en tegen een kleine vergoeding). De andere kamers bevinden zich op de eerste verdieping: twee ervan hebben elk twee eenpersoonsbedden en er is nog een kamer met een tweepersoonsbed. Alle kamers hebben kasten en ramen aan de buitenzijde en zijn voorzien van airconditioning. Er zijn drie doucheruimtes in het huis, een op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Er is een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar op aanvraag en tegen een toeslag kan een tweede set worden verstrekt.



Op de begane grond, net aan de ingang, is er een zitkamer met banken. Er is nog een woon-eetkamer die zich in een oude kelder bevindt en de muren zijn gemaakt van Mallorcaanse steen. In deze kamer vindt u twee comfortabele banken, satelliet-tv, WiFi en een tafel en stoelen voor 8 personen. De keuken heeft een tafel en stoelen voor alle gasten en alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie: magnetron, broodrooster, citroenpers, gasfornuis, elektrische oven, vaatwasser, koelkast en nog veel meer. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan - vergeet niet om te vragen!

Dit huis is 200 jaar geleden gebouwd en in 2014 gerenoveerd.



Het gebied van Artà en Son Servera, waar het huis zich bevindt, is perfect om een leuke vakantie door te brengen, aangezien u gemakkelijk toegang hebt tot verschillende charmante plaatsen: Parc Natural de Llevant (natuurpark), Costa dels Pins, de stranden van Canyamel en andere toeristische gebieden waar je alle diensten zult vinden als Cala Millor. In Artà kun je de echte tradities van Mallorca leren kennen. Tijdens de eerste week van augustus vieren ze hun stadsvakantie, een van de meest populaire van het eiland. Op dinsdagen is er de lokale markt in Artà en de stad wordt een levendige plaats.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden

Strand: 9,8 km - Cala Millor

Luchthaven: 73 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 4,3 km - Pula Golf Resort

Stad: 5 km - Artà

Treinstation: 25,6 km - Manacor

Bushalte: 5,3 km - Avinguda de Costa i Llobera, Artà

Veerboot: 40 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 22.6 km - Manacor





Toeristenlicentie: ET / 538/2013 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging es rafal de baix

De ligging van "es rafal de baix" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.