Sa Copinya

8
Bungalow.Net logo

Welkom in dit prachtige dorpshuis, voor 8 personen, tegenover de zee van Son Servera.

Dit huis is echt spectaculair dankzij de buitenkant met zo'n idyllisch uitzicht op zee. Verschillende terrassen nodigen u uit om te genieten van de rust van het geluid van golven. Stel u voor dat u aan het ontbijt bent, zonnebaadt op de 6 ligstoelen, smakelijke barbecues maakt of gewoon een glas wijn drinkt naast een goed boek terwijl u over het strand kijkt. Bovendien heeft u vanuit de tuin er rechtstreeks toegang ertoe, een echt voorrecht!



Het is een huis met drie verdiepingen. Op de begane grond is er een verbazingwekkende woon-eetkamer, met TV-SAT en A / C. De keuken, met directe toegang naar buiten, is breed en heeft keramische kookplaat. De was heeft wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank. Er zijn twee badkamers, een met douche op deze verdieping en een met bad op de bovenste verdieping. Dan zijn er ook 4 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast; een op de begane grond, twee op de 1e verdieping en de laatste op de 2e verdieping. Een kinderbedje en een kinderstoel kunnen ook worden verstrekt. Evenzo biedt de accommodatie onze gasten 4 ventilatoren, centrale verwarming op olie en vloerverwarming.



Deze eigenschap is uniek omdat het zich in het dorp Son Servera bevindt en tegelijkertijd aan de zee ligt. Het is een wonder om toegang te hebben tot elke dienst zoals bars, restaurants, supermarkt, enz., En, nog beter, naar het strand. U hoeft alleen maar de tuin over te steken en het zandstrand in te lopen.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Er zijn 3 parkeerplaatsen bij de accommodatie.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 0,020 km - Son Servera

Luchthaven: 65,4 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 7,1 km - Canyamel Golf

Plaats: 0 km - Son Servera

Treinstation: 20,5 km - Manacor

Bushalte: 1 km - Son Servera

Veerboot: 47,1 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 19,8 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: ETV / 10206



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet ter plaatse contant worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gast in het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gast in het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U moet het waarborg bedrag bij aankomst aan de eigenaar betalen. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met de verplichte algemene waarborg betalingsinformatie. De betaling wordt binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard betaald via een beveiligde link. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie op de reserveringsbevestiging die je na het boeken hebt ontvangen.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sa copinya

De ligging van "sa copinya" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.