Atzur

6
Bungalow.Net logo

Indrukwekkend modern huis voor 6 personen, met privé zwembad, gelegen aan zee in Son Serra de Marina.

Elk plan is het beste in dit droomachtige designhuis met twee verdiepingen. Stel je voor dat je geniet van de golven van de zee - die op slechts een steenworp afstand ligt - elk moment van de dag, of zwemmen in het prachtige chloorfilterbad op het terras. Hij is 5 x 3 meter groot en de waterdiepte varieert van 1 tot 1,5 meter. Er zijn 2 ligbedden (binnen dezelfde structuur) bij het zwembad, ideaal om te zonnebaden of te genieten van een goed boek onder de paraplu. Aan de andere kant van het huis vindt u een geweldige buiten tafel waar u kunt genieten van een heerlijke barbecue met uw familie of vrienden terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de zee. U zult ook een buitendouche vinden.



Het huis bestaat uit drie verdiepingen. De begane grond of hoofdverdieping biedt een ruime woon - eetkamer waar u kunt ontspannen terwijl u tv-za kijkt of geniet van uw heerlijke maaltijden. De keuken bevindt zich achter een groot raam en lijkt afkomstig te zijn van een designmagazine. Het heeft een keramische top en alles wat u nodig hebt om te koken tijdens je vakantie. Vervolgens vindt u een slaapkamer en een badkamer met douche die dit niveau voltooien. Op de eerste verdieping vindt u een werkruimte, in dit geval een tweede badkamer met een bad, en nog twee slaapkamers, waarvan één met een eigen badkamer met een douche. De drie slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en een kast. Als u met uw baby reist, kunnen we maximaal 2 babybedjes en kinderstoelen leveren. Het niveau onder de hoofdverdieping is de schuilplaats van mensen die van sporten houden, omdat er een kleine fitnessruimte is en er twee fietsen beschikbaar zijn. De wasruimte biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Het hele huis is uitgerust met geleide air-con.



De locatie is perfect omdat het in een rustige en gezinsvriendelijke woonwijk en kustgebied ligt. U kunt de zee bewonderen vanuit het huis dat op ongeveer 200 meter afstand ligt. Aan het einde van de urbanisatie zijn er verschillende bars en restaurants in de buurt van de kust. Can Picafort en Puerto de Alcudia zijn levendiger gebieden met bars, allerlei restaurants, winkels, cafés, ijssalons en nog veel meer.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er is buiten parkeergelegenheid voor 1 auto en ruimte voor een andere auto in de garage.

Er zijn verschillende tv-sets in het huis, maar alleen die in de woonkamer beschikt over satellietkanalen.



Afstanden

Strand: 0.2 km - Son Serra de Marina

Luchthaven: 60 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 22 km - Golf Alcanada

Plaats: 0.01 km - Son Serra de Marina

Treinstation: 20,6 km - Muro

Bushalte: 0,5 km - Son Serra de Marina

Veerboot: 20 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 23 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: ETV / 7748



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met  algemene informatie over de verplichte aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging atzur

De ligging van "atzur" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.