Son Serra Relax B

2
Bungalow.Net logo


Prachtig huis met luxe karakter in Son Serra de Marina. Het beschikt over een privé zwembad en is geschikt voor 6 personen.

Geniet van uitzicht op zee terwijl u een duik neemt in het zoutwater-zwembad van 7,5m x 3m met een diepte van 0,5m tot 1,5m. Geniet van een luie middag in de zon op een van de zes ligstoelen, of bereid lekkere maaltijden op de barbecue. Na een lange dag op het strand kunt u een verfrissende buitendouche nemen. Dit is een halfvrijstaand huis en er zijn directe buren.



De mooie zit-eetkamer met airconditioning nodigt u uit om op de bank te zitten en een film op de satelliet-tv te bekijken. Als u wilt koken, is er een volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat en alle benodigde apparatuur om een maltijd te bereiden evenals een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.



Er zijn drie slaapkamers, twee met twee eenpersoonsbedden op de verdieping -1. Houd er rekening mee dat deze kamers geen ramen hebben, toch zijn ze erg gezellig. Er is een badkamer op de verdieping -1, voorzien van douche. De derde slaapkamer met een tweepersoonsbed heeft een eigen badkamer met douche. Alle slaapkamers zijn voorzien van kasten en airconditioning.



Son Serra de Marina is een rustige en mooie kustplaats in het noorden van Mallorca. Het strand is gedeeltelijk zandig, gedeeltelijk rotsachtig en u kunt veel excursies langs het strand maken, bijvoorbeeld naar de Finca Son Real of naar Colonia de Sant Pere. Aan het strand van Son Serra de Marina is er een goed restaurant. Meer diensten en winkels zijn te vinden in Can Picafort, op 10 minuten rijden met de auto. Op vrijdag vindt de lokale markt plaats waar u verse producten en souvenirs kunt kopen.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.



Afstanden:

Strand: 0,05 km - Son Serra de Marina

Luchthaven: 69,2 km - Aeroport Son Sant Joan

Golfbaan: 22 km - Capdepera

Dorp: 0.05 km - Son Serra de Marina

Treinstation: 23.4 km - Sa Pobla

Bushalte: 0.150 km - Son Serra de Marina

Veerboot: 23,2 km - Port d'Alcudia

Ziekenhuis: 17.7 km - Platja de Muro





Toeristenvergunning: L12E14698

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging son serra relax b

De ligging van "son serra relax b" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.