Ombra De Pins

6
Bungalow.Net logo


Vrijstaand familiehuis in Son Serra de Marina, Noord-Mallorca, geschikt voor 6 - 8 personen.

Na een mooie dag op het strand kunt u ontspannen op het ruime terras terwijl u een goed boek leest of zonnen op een van de vier ligstoelen. Als u van grillen houdt, kunt u lekker vlees en groenten bereiden op de barbecue of een pizza bakken in de houtoven. Vanwege de pijnbomen is het terras een schaduwrijke plek. Kinderen kunnen genieten van de schommels terwijl volwassenen zich verfrissen bij de buitendouche. Het perceel is omheind en er zijn directe buren.



Dit gelijkvloerse huis is eenvoudig en gezellig ingericht. De woonkamer met een bank, een dvd-speler en een tv met satellietzenders grenst aan de eetkamer, die is uitgerust met een eettafel en 6 stoelen. De keuken is voorzien van basisuitrusting, waaronder een vaatwasser, magnetron, kookgerei en een gasfornuis. De wasruimte is uitgerust met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.



Er zijn vier mooie slaapkamers met kledingkasten. Er is een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed; maar let op: deze kamer is alleen geschikt voor 2 personen vanwege ruimtegebrek. De tweede slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en de derde slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met een douche. De vierde slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche is speciaal omdat het zich in het bijgebouw bevindt en is alleen van buitenaf toegankelijk. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.



De rustige urbanisatie Son Serra de Marina ligt in het noorden van Mallorca. Het natuurlijke strand is een mix van rotsen, zand en kiezels en ligt op slechts 400 meter afstand. Tegelijkertijd lis de jachthaven vrij dichtbij dit strand. Aan het einde van het dorp is er nog één mooi natuurlijk zandstrand en een restaurant. Meer diensten, supermarkten en recreatieve activiteiten zijn te vinden in Can Picafort, op 10 minuten rijden. Son Serra de Marina is de juiste plek voor rustzoekers, om van de natuur te genieten en te wandelen.



Kleine huisdieren tot 10 kg zijn welkom.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden

Strand: 0,4 km - Son Serra de Marina

Luchthaven: 65.0 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 22.0 km - Capdepera

Dorp: 0.1 km - Son Serra de Marina

Treinstation: 23,4 km - Sa Pobla

Bushalte: 0.150 km - Son Serra de Marina

Veerboot: 23.2 km - Port d'Alcudia

Ziekenhuis: 17.7 km - Platja de Muro



Toeristenlicentie: 1338

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ombra de pins

De ligging van "ombra de pins" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.