Ca Na Maria (Dorant)

6
Bungalow.Net logo

Welkom bij dit huis bij de zee in het rustige gebied van Son Serra de Marina! Dit huis staat klaar voor een onvergetelijke vakantie ervaring.  

Dit is een geschakeld modern huis met een oppervlakte van 140m2, het is ideaal voor families met kinderen. Er zijn drie slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed. Er is geen airconditioning, maar we kunnen u wel ventilatoren aanbieden, zo nodig. Een kamer met een tweepersoonsbed heeft toegang tot het terras. Er zijn twee badkamers, een van deze buiten bij het terras. Beide zijn ingericht met een douche.

Op het terras van 54m2 kunt u plezierig ontbijten met uw familie, er staat een tafel en stoelen voor zes personen. Er staat ook een bank en een tafeltennistafel. Vanaf de keuken heeft u toegang tot het terras en het is gemeubileerd met een tafel en vier stoelen.  

De woonkamer is de perfecte ruimte voor het lezen van een goed boek, televisie of dvd kijken, een dutje doen. De keuken is ingericht met broodrooster, koffiezetapparaat, elektrische oven, keramisch fornuis, magnetron, en meer. Verder staat er een wasmachine, strijkijzer en strijkbout. Er is geen eigen parkeerplaats maar u kunt gratis op straat en net bij het huis parkeren. Attentie; huisdieren zijn niet toegelaten, u heeft directe buren.  

Son Serra strand ligt 100m verderop. Er zijn geen grote hotels in het gebied en het is hier niet druk tijdens het hoogseizoen. Alleen u, de zon en de zee.  U kunt kiezen tussen kiezel en zandstranden. Er kan soms wat zeewier zijn tijdens het laagseizoen, maar er is altijd een plek zonder dankzij het lange strand. De stadswijk biedt een apotheek, kleine supermarkt en soms hele goede restaurants.  

Dichtbij Can Picafort, ligt een zandstrand met ligstoelen, parasols, bars, restaurants in een levendige omgeving. Het is ongeveer 10 minuten rijden. Tussen Son Serra en Can Picafort vindt u de prehistorische bezienswaardigheid Son Real en het publieke oude landgoed van Son Real. Vanaf daar kunt u een mooie dagtocht maken langs het strand van Son Serra, vooral tijdens het laagseizoen, als het nog niet zo heet is.  

Dit is een gastvrij huis waar u zich snel thuis voelt, voor een onvergetelijke vakantie ervaring in een van de rustigste plaatsen op Mallorca.

Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op het Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca na maria (dorant)

De ligging van "ca na maria (dorant)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.