Perú

6
Bungalow.Net logo

Welkom in dit fantastische huis, voor 6 personen, in Son Serra de Marina, gelegen op slechts 1 km van het prachtige strand.

Geniet van een strandvakantie in dit prachtige huis. Deze laatste bevindt zich op slechts 1 km, dus na het ontbijt onder de veranda te hebben geluierd, kunt u na een wandeling gaan zwemmen, zonnebaden en plezier hebben zo vaak als u wilt. Op de terugweg kunt u op het gemeubileerde terras heerlijk buiten barbecueën.



In het huis ademt het een sterk gevoel van vrede uit, dankzij enkele ruime en goed onderhouden verblijven. De woon-eetkamer is gewoonweg ideaal om te ontspannen, satelliet-tv te kijken, te rusten of samen te eten. De keuken, met toegang tot het terras, is uitgerust met een inductiekookplaat en het essentiële om thuis te koken. Er zijn drie slaapkamers met garderobe en ventilator, een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche en twee met twee eenpersoonsbedden. Er zijn een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar. Nog een badkamer met douche diensten het hele huis. De wasserij biedt onze gasten met wasmachine, strijkijzer en strijkplank.



Son Serra de Marina is een bekende woonwijk die trekt naar die personen op zoek naar rust en strand. Het strand is gemaakt van steen, zand en kiezel en het is nog steeds een vrij maagdelijk strand. In de stad zijn er enkele restaurants en onmisbare winkels, maar om grote aankopen te doen, kunt u naar Ca'n Picafort of Puerto de Alcúdia gaan, beide zijn erg levendige plaatsen.



Het houden van evenementen is verboden.

Er is een parkeerplaats bij de accommodatie.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra services.

Huisdieren zijn niet toegestaan.



Afstanden

Strand: 1 km - Son Serra de Marina

Luchthaven: 57,5 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 21.9 km - La Reserva Rotana Golf

Stad: 0km - Son Serra de Marina

Treinstation: 20,5 km - Muro

Bushalte: 0.250 km - Son Serra de Marina

Veerboot: 20.9 km - Port d'Alcudia

Ziekenhuis: 21,9 km - Hospital de Manacor





Toeristenlicentie: ETV / 6844







U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging perú

De ligging van "perú" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.