Es Collet - Casa Luz Del Sol

8
Bungalow.Net logo

Mooi huis voor 8 personen en privézwembad te midden van een prachtig dennenbos en slechts 1,4 km van het stadje Son Servera

De chloorfilter zwembad van deze villa - 6,5 x 6,5 meter en met een waterdiepte van 2 tot 2,5 meter - is net zo prachtig als de spectaculaire uitzichten op het bos en de bergen. Bovendien is het omheind en dit is perfect voor de veiligheid van kinderen. Rond het zwembad biedt de prachtige stenen vloer 7 ligstoelen waar u kunt zonnebaden en op de fantastische veranda kunt u genieten van een kopje koffie of een heerlijke barbecue. Op het bovenste terras kunt u 's avonds kiezen voor een drankje. Tot slot is er buiten een doucheruimte.



In dit huis met twee verdiepingen vindt u een prachtige woonkamer die open staat naar de eetkamer, perfect om naar de satelliet-tv te kijken. Dan is er een tweede woonkamer, ideaal om quality time door te brengen met uw geliefden tijdens het kletsen en te genieten van de warmte van de houtkachel als het buiten koud is. De keuken, met een gasfornuis en alles wat u nodig heeft om te koken, biedt ook ruimte om van uw maaltijden te genieten. Slaapkamers en badkamers zijn boven. Alle kamers hebben twee eenpersoonsbedden, twee hebben fans, één heeft AC en de laatste heeft een kledingkast, inloopkast en uitgang naar het terras. Een babybedje en een kinderstoel zijn op verzoek beschikbaar. Wat de badkamers betreft, is er een met een douche die onafhankelijk is, en nog drie en-suite badkamers, twee met een douche en de andere met een bubbelbad. De wasmachine, strijkijzer en strijkplank bevinden zich op een van de terrassen. Er is een andere ventilator beschikbaar en centrale verwarming op olie in alle accommodaties.



Het voordeel van deze villa is dat het echt dicht bij het centrum van Son Servera ligt, maar nog steeds aan de rand zodat het een rustige plek blijft. Je hebt een gemakkelijke toegang tot de prachtige stranden zoals Cala Millor, dat op ongeveer 5 km afstand ligt, en anderen zoals Cala Bona. De golfbaan Pula Golf is ook vlakbij, op ongeveer 4,5 afstand, de perfecte plek voor diegenen die van deze sport houden of misschien een leuke dag willen doorbrengen.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Er is een externe parkeerplaats voor 3 auto's.

Het zwembad heeft geen verlichting.



Afstanden



Strand: 5 km - Cala Millor

Luchthaven: 61.8 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 4,5 km - Pula Golf

Plaats: 1,4 km - Son Servera

Treinstation: 16,8 km - Manacor

Bushalte: 1,7 km - Son Servera

Veerboot: 70.5 km - Port de Palma

Ziekenhuis: 15,6 km - Hospital Comarcal Manacor



Toeristenlicentie: ETV / 9296



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging es collet - casa luz del sol

De ligging van "es collet - casa luz del sol" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.