Finca Palmera

6
Bungalow.Net logo

Welkom in deze majestueuze villa, met privézwembad en accommodatie voor 6-8 personen, aan de rand van Ses Salines.

De buitenkant van dit spectaculaire landhuis is verbazingwekkend. Een mooie stenen constructie is omgeven door puur groen in al zijn hoeken. Deze nodigen u uit om te wandelen na een lekker ontbijt, onder de veranda of op een van de terrassen, of om te zonnebaden op de 10 ligstoelen en een bad te nemen in het privé chloorfilterbad van 10,5 x 4 m en 1 tot 2,1 m diep. Er is een buitendouche, een kamer met een biljart en een barbecue om op de grill te koken.



Het is een verdieping met twee verdiepingen en bij binnenkomst is er een fantastische woonkamer met een tv-satelliet die u enerzijds door een uniforme woon- en eetkamer met keuken leidt, en aan de andere kant na wat trappen, naar de bovenverdieping, waar zich de slaapzalen bevinden. De keuken-woon-eetkamer is voorzien van een keramische kookplaat en alles wat nodig is om te koken, een eettafel met uitzicht op het zwembad en een zithoek waar u kunt kletsen of naar muziek kunt luisteren. De trap van dit verblijf leidt naar een derde verdieping met terras, vanwaar u van buitenaf kunt komen. Op de begane grond is een badkamer met douche. Als u naar de slaapverdieping gaat, vindt u er een met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche, nog twee met een eenpersoonsbed en de vierde met twee eenpersoonsbedden. Ze hebben allemaal een kledingkast. Voor nog twee gasten is er beneden een slaapkamer met een slaapbank en voor een baby is er een kinderbed en een kinderstoel. Er is ook centrale verwarming op olie. Het wasgoed heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.



De woning ligt op slechts 1,4 km van het dorp Ses Salines en op slechts 6,3 km van het strand, het prachtige strand van Colonia de Sant Jordi. Na nog een aantal kilometers arriveert u bij het paradijselijke en beschermde strand dat bekendstaat als Es Trenc, ideaal om zo'n geweldige dag door te brengen en zelfs iets te eten of drinken in de strandbar. Al deze zone biedt onze gasten alle benodigde faciliteiten, zoals supermarkten, restaurants en ga zo maar door. Verder bevindt het huis zich in een fietsroute van het eiland, ideaal voor fietsliefhebbers.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

De schoorstenen kunnen niet worden gebruikt.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 6,3 km - Colònia de Sant Jordi

Luchthaven: 44.2 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 41.8 km - La Reserva de Rotana

Gemeente: 1,4 km - Ses Salines

Treinstation: 37,7 km - Manacor

Bushalte: 1,3 km - Ses Salines

Veerboot: 53,4 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 36.1 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: ETV / 10219



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van uw verblijf gehalveerd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging finca palmera

De ligging van "finca palmera" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.