Can Tomeu (Ses Salines)

4
Bungalow.Net logo

Welkom in dit gezellige landhuis voor 4 personen, aan de rand van Ses Salines en heel dicht bij het strand.

Geniet van zulke welverdiende dagen van ontspanning en rust in deze fantastische finca. Omlijst in een veldomgeving weet die rust te bieden die onze gasten het meest waarderen voor hun vakanties. Op het terras of aan de voorkant van het huis kunt u op een van de 4 ligstoelen genieten van de zonnestralen, gevolgd door een heerlijke barbecue. Het perceel is omheind en er zijn directe buren.



Binnen, - met een moderne en rustieke stijl, zorgt ervoor dat iedereen zich als thuis voelt dankzij de eenvoud. De woonkamer, met A / C, is ideaal om tv-Sat te kijken, naar muziek te luisteren, te chatten of uit te rusten. De keuken / eetkamer is uitgerust met een gasfornuis. Er zijn wasmachine, strijkijzer en strijkplank. De badkamer van het huis heeft een douche en er zijn twee slaapzalen met twee aparte bedden, een kledingkast en airconditioning. In een van deze, zullen we een kinderbedje en een kinderstoel klaarmaken voor het geval je het nodig hebt.



Ses Salines ligt in het prachtige zuidoosten van het eiland, omdat het een uniek stuk is vanwege de kristalheldere of turkooizen wateren, stranden en baaien en landschappen met een buitengewone schoonheid. Dit dorp ligt op slechts 1,3 km van de accommodatie, waar u de basisdiensten kunt vinden, zoals een supermarkt of bars en restaurants. Het dichtstbijzijnde strand is Colònia de Sant Jordi op slechts 6 km afstand.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er zijn vier parkeerplaatsen bij de accommodatie.



Afstanden

Strand: 5,7 km - Colonia Sant Jordi

Luchthaven: 41.8 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 41,5 km - La Reserva Rotana Golf

Plaats: 1.3 km - Ses Salines

Treinstation: 51 km - Palma

Bushalte: 0,95 km - Ses Salines

Veerboot: 53.5 km - Port de Palma

Ziekenhuis: 38 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: ETV / 4711



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U dient het aanbetalingsbedrag bij aankomst aan de eigenaar te betalen. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can tomeu (ses salines)

De ligging van "can tomeu (ses salines)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.