Es Mitja Davall

6
Bungalow.Net logo


Welkom in dit landhuis aan de rand van Sencelles. Het is geschikt voor maximaal 6 personen.

De accommodatie beschikt over mooie buitenruimtes met een bovengronds zwembad van 6 x 3 m met een diepte van 1,20 m, met 6 ligbedden, de favoriete plek van onze gasten. Twee volledig gemeubileerde veranda's en een barbecue nodigen u uit om aangename avonden door te brengen met uw familie of vrienden. Kinderen zullen genieten van de speeltuin. Het perceel is omheind en er zijn geen directe buren.



De accommodatie bestaat uit twee gelijkvloerse gebouwen. In het hoofdgebouw zijn er drie slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers, beide met douche, waarvan één een en-suite badkamer is.



Voor onze jongere gasten verstrekken we een kinderbedje en een kinderstoel. In de gezellige woonkamer kunt u satelliet-tv kijken of gewoon ontspannen op de comfortabele bank. De aparte keuken met keramische kookplaat is uitgerust met alle benodigde keukengerei om zonder enig probleem te koken. De eethoek bevindt zich in dezelfde ruimte. De accommodatie beschikt over zes elektrische radiatoren.



In het tweede gebouw is er een keuken met een gasfornuis en een badkamer met douche. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.



Het huis ligt op het platteland, maar op slechts een paar minuten lopen van het dorp Sencelles, een charmant dorpje in het midden van het eiland. Er is een kleine supermarkt, een bank, restaurants en alles wat u nodig heeft voor uw verblijf. Een auto is nodig om naar het strand te gaan en om overal op het eiland te komen. We raden u aan om een celler te bezoeken, typische Mallorcaanse restaurants met lokale gerechten. Op woensdag vindt de wekelijkse markt in Sineu plaats, de meest traditionele markt van het eiland met zijn marktkraampjes vol met fruit, groenten, kleding, kunstnijverheid en sieraden.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er is buitenparkeergelegenheid voor 4 auto's.



Afstanden:

Strand: 33.0 mi - Can picafort

Luchthaven: 27.7 km - Son San Joan

Golfbaan: 17,9 km - Golf puntiro

Dorpscentrum 0 km - Sencelles

Treinstation: 10,6 km - Sineu

Bushalte: 2 km - Sencelles

Veerboot: 35.6 km - Palma

Ziekenhuis: 9 km - Inca



Toeristenlicentie: 21877

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging es mitja davall

De ligging van "es mitja davall" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.