Can Vallori

6
Bungalow.Net logo

Welkom in dit traditionele herenhuis in Mallorcaanse stijl in Sencelles, met ruimte voor 6 gasten

Als u op zoek bent naar de echte essentie van het eiland, is dit de perfecte bestemming. Dit prachtige rustieke herenhuis benadrukt de traditionele Mallorcaanse charme dankzij de natuursteen rond de gevel en het indrukwekkende interieur. Bovendien bevindt het zich in een stad waar mensen nog steeds genieten van de oude gewoontes, zoals 's ochtends uitgaan om een wandeling door de oude straten te maken, gewoon om een kopje koffie te drinken in de bar aan het dorpsplein of gewoon te genieten van de vredige sfeer. Het terras van het huis is in feite een geweldige plek om in alle rust te genieten van een heerlijke barbecue.



Het huis bestaat uit twee verdiepingen. Wanneer u de hoofdverdieping betreedt, leidt de grote hal naar de eetkamer die open is naar de woonkamer. Het is grapte met TV-zaterdag, AC en twee comfortabele banken waar u kunt ontspannen. Vervolgens heeft u de keuken met een keramische kookplaat, een oven en toegang tot het terras. In de wasruimte vindt u de wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met een douche om dit niveau te voltooien. Boven vindt u een tweede woonkamer waar u een boek kunt lezen of kunt genieten van een bordspel. Dan zijn er twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers bieden een kast en AC en de twee boven hebben elk een tv (geen satellietzenders). Een badkamer met een onafhankelijke douche en bad completeert de vloer. Tot slot kunnen we een babybedje en een kinderstoel verzorgen als u deze nodig heeft.



Sencelles is een familiedorp in het centrum van het eiland. Het biedt alle benodigde diensten voor een onafhankelijk verblijf: een aantal bars en restaurants, een supermarkt, etc. Voor meer diensten moet je naar Inca rijden, een kleine stad die bekend is dankzij de traditionele straatmarkt die elke donderdagochtend plaatsvindt en die je Kan niet missen. Het dichtstbijzijnde strand is die van Cas Capellans in Can Picafort, gekenmerkt door zijn fijne zand en kristalheldere water en gelegen op slechts 30 km afstand.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 29,3 km - Cas Capellans, Can Picafort

Luchthaven: 25.5 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 14,5 km - Golf Puntiró

Plaats: 0,01 km - Sencelles

Treinstation: 11,5 km - Santa María del Camí

Bushalte: 0,35 km - Sencelles

Veerboot: 30 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 9.4 km - Hospital Comarcal de Inca.



Toeristenlicentie: ETV / 11676



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can vallori

De ligging van "can vallori" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.