Ca Sa Tia Vicari

6
Bungalow.Net logo

Welkom in dit prachtige herenhuis in het dorp Selva, een pittoreske bergplaats waar 6 mensen hun tweede huis zullen vinden.

De buitenkant van dit huis met twee verdiepingen is erg mooi. De verdieping op het -1 niveau is exclusief voorzien van de tuin waar u kunt zonnebaden op een van de 4 ligstoelen of waar u in alle rust een boek kunt lezen of naar muziek kunt luisteren. Aan de andere kant, op de begane grond waar we de accommodatie vinden, heeft u een prachtig terras dat perfect is ingericht om een heerlijk ontbijt of barbecues te organiseren terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de velden. Privacy is gedeeltelijk, omdat dit een herenhuis is.



Wanneer u binnenkomt, voeltt u overal de fijnheid, het comfort, de warmte en de vrede. De woon-eetkamer is de perfecte plek om samen van uw maaltijden te genieten en dan uit te rusten tijdens het kijken naar de tv en af te koelen met de airconditioning. Vervolgens vindt u de keuken die is uitgerust met een keramische kookplaat en industriële apparaten, evenals een klein eiland met twee krukken. de bijkeuken is onafhankelijk en biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn drie slaapkamers waar u kunt uitrusten, allemaal met een kast en een met uitgang naar het terras. De ene heeft een bed op wieltjes en de andere twee hebben elk een tweepersoonsbed - een van hen met een eigen badkamer met een badkuip. Er is een tweede badkamer met een bad voor de rest van het huis. Een babybedje, een kinderstoel, drie ventilatoren en drie radiatoren kunnen worden verstrekt. Houd er rekening mee dat de schoorstenen alleen decoratieve elementen zijn.



Selva is een mooi charmant dorp dat bekend is dankzij de ligging aan de voet van het Tramuntana-gebergte. De routes door de paden en de berg leiden u naar verschillende bevoorrechte steden en plaatsen zoals Moscari, Caimari, Campanet of het klooster van Lluc. Je kunt de bronnen van ses Fonts Ufanes tijdens het regenseizoen niet missen. Wat de benodigde diensten betreft, je vindt ze allemaal in de stad en zelfs nog meer in de kleine stad Inca, waar je de traditionele straatmarkt op donderdagochtend niet kunt missen. Het dichtstbijzijnde strand is dat van Playa de Muro, op minder dan 27 km afstand.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 26,8 km - Playa de Muro

Luchthaven: 40.6 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 24,8 km - Golf Pollença

Woonplaats: 0,01 km - Selva

Treinstation: 5,7 km - Inca

Bushalte: 0,35 km - Selva

Veerboot: 30 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 5.3 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: L13E17400 / 2019



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van uw verblijf gehalveerd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca sa tia vicari

De ligging van "ca sa tia vicari" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.