Sa Tanqueta De Ses Roques

6
Bungalow.Net logo

Prachtig landhuis met privé zwembad in Santanyí. Het is geschikt voor 6 personen, dus het is perfect als u met uw familie of vrienden reist.

Zin in een duik? Dit huis beschikt over een groot chloorfilter zwembad met een afmeting van 8 x 4 meter en een waterdiepte die varieert van 0,5 tot 1,9 meter. Het is de perfecte plek om af te koelen op de heetste dagen. Bij het zwembad vindt u 6 ligstoelen waar u kunt zonnebaden en bruin kunt worden! Het terras is ideaal voor heerlijke avonden door de geliefden, misschien om te genieten van een heerlijke barbecue. Het pand is omheind en de privacy is totaal.



Dit huis met twee verdiepingen heeft een traditionele maar gezellige stijl. De prachtige woon-eetkamer is uitgerust met satelliet-tv om een film te kijken en de comfortabele bank. De eettafel is voorzien van een tafel en ruimte voor 6 personen en de kamer heeft ook airconditioning. De keuken is onafhankelijk en het heeft een keramische kookplaat en alles wat u nodig heeft om heerlijke gerechten te bereiden. Bovendien kunt u daar ook van uw maaltijden genieten, aangezien er hier nog een tafel is. De wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank bevinden zich ook in de keuken. Het huis biedt 3 slaapkamers waar u kunt uitrusten. Twee van hen hebben een tweepersoonsbed - een met een eigen badkamer met een badkuip -. De laatste slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken. Ten slotte is er nog een badkamer met een douche voor de rest van het huis.



Ongeveer 3 km van Santanyí, is dit huis perfect om te fietsen of wandelen, omdat er verschillende routes in de buurt zijn. We raden je aan om een excursie te maken naar de prachtige Santuario del Puig de la Consolació, vooral als je fietst. Santanyí biedt allerlei soorten supermarkten, bars en cafés en alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en onafhankelijk verblijf. Met betrekking tot de stranden, is de kust die langs deze prachtige kustplaats loopt, vol met droomachtige stranden zoals het strand van Santanyí dat zich op 3,2 km afstand bevindt. Ook kunt u Cala Llombards of es Caló des Moro niet missen.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Er is een externe parkeerplaats voor 3 auto's.



Afstanden

Strand: 3,2 km - Platja de Santanyi

Luchthaven: 49.2 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 19 km - Vall d'Or Golf

Stad: 3 km - Santanyi

Treinstation: 34,5 km - Manacor

Bushalte: 4 km - Santanyi

Veerboot: 56.7 km - Palma

Ziekenhuis: 37.1 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: ET / 2995



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail via een beveiligde link met een creditcard te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sa tanqueta de ses roques

De ligging van "sa tanqueta de ses roques" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.