Can Ferrando

4
Bungalow.Net logo


Welkom in dit prachtige huis vlakbij de zee met direct zeezicht. Het is geschikt voor 4 personen. Op het gemeubileerde terras voelt u het heerlijke mediterrane briesje, terwijl u van memorabele momenten geniet met uw geliefden. Het tweede terras op de eerste verdieping biedt u de perfecte plek om te ontspannen op de ligbedden.



Op de begane grond vindt u twee slaapkamers en een badkamer met een douche. Een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft twee eenpersoonsbedden. Op aanvraag is er een babybedje en een kinderstoel beschikbaar. De eetkamer is uitgerust met een eettafel voor 4 personen, satelliet-tv en centrale verwarming. De aparte keuken met gasfornuis is uitgerust met alle benodigde keukengerei om een perfect familiediner te bereiden. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig.



U kunt gemakkelijk prachtige plaatsen en natuurgebieden bereiken aan de zuidkust van het eiland om een verfrissende wandeling te maken of om te fietsen. Mis niet het prachtige strand Es Trenc, het natuurpark van Mondragó of het natuurpark van de Cabrera-archipel. De nabijgelegen dorpen Santanyí, Ses Salines Cas Concos of s'Horta zijn ook een bezoek waard.



Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.  



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Het houden van feesten en evenementen is niet toegestaan.



Afstanden:

Strand: 1 km - Cala Santanyí

Luchthaven: 49,3 km - Son Sant Joan Airport

Golfbaan: 16,8 km - Vall d'Or Golf (S'Horta)

Dorp: 100 m - Cala Santanyí

Treinstation: 35 km - Treinstation Manacor

Bushalte: 1 km - Costa dels Ètics, Cala Santanyí

Veerboot: 57,1 km - Haven van Palma

Ziekenhuis: 36,7 km - Ziekenhuis van Manacor

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can ferrando

De ligging van "can ferrando" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.