Es Coco De Sa Mola

6
Bungalow.Net logo

Deze mooie villa met privézwembad ligt naast het natuurpark Mondragó, aan de rand van S'Alqueria Blanca in Santanyí en is ideaal voor 4 tot 7 personen.

Doe een dutje op een van de zes ligstoelen, genietend van de mediterrane zon en ontspan, misschien tussendoor een verfrissende buitendouche. Palmbomen en gazons kenmerken de mooie tuin. Later kunt u zwemmen in het privé zwembad van 10m x 5m met een diepte van 1,7m. Afhankelijk van het seizoen kunt u pruimen en amandelen in de tuin oogsten. Geniet van een familie-barbecue op de veranda, luisterend naar de krekels. Deze keurige villa is volledig privé en er zijn geen directe buren.



Dit huis biedt accommodatie op twee verdiepingen, bestaande uit een zitkamer met satelliet-tv, een eetkamer met open volledig uitgeruste keuken, een bad met ligbad, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee aparte bedden op de begane grond. De wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank zijn te vinden in de keuken, die toegang biedt tot de veranda.



De eerste verdieping bestaat uit een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden, een tweede badkamer met douche en een niet-gemeubileerd terras. Al slaapkamers hebben een kledingkast en een ventilator, hoewel de bovenste slaapkamer bovendien is uitgerust met A / C. Er zijn twee elektrische radiatoren beschikbaar. Als u met uw baby komt, leveren wij graag een kinderbed en een kinderstoel.



Dit vriendelijke huis ligt naast het natuurpark van Mondragó, een prachtig gebied om een wandeling te maken of een dag op de zandstranden door te brengen. De haven van Portopetro ligt op slechts 2,5 km van het huis en biedt supermarkten, bars en restaurants. Met de auto kunt u de prachtige stranden, Es Trenc, Cala Santanyí en Cala D'Or verkennen. De laatste staat bekend om zijn nachtleven. Palma de Mallorca, het eiland van de hoofdstad, ligt op slechts 55 km afstand.



Opmerking: We accepteren geen gasten onder de 25 jaar, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Er is een parkeerplaats voor 2 auto's.

Er is een overdekte parkeerplaats voor 2 auto's.

2019: in de maanden juni, juli, augustus en september is de wisseldag zaterdag.



Afstanden:

Strand: 3 km - Es Caló des Borgit, Portopetro

Luchthaven: 50.4 km - Son Sant Joan, Palma

Golfterrein: 13 km - Vall d'Or Golf, S'Horta

Stad: 2,5 km - Portopetro

Treinstation: 34,6 km - Plaça de l'Estació, Manacor

Bushalte: 2,5 km - Passeig des Port, Portopetro

Veerboot: 60.9 km - Port de Palma

Ziekenhuis: 36.3 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: 694 / ET Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met de verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging es coco de sa mola

De ligging van "es coco de sa mola" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.