Can Marines

8
Bungalow.Net logo


Lichte en rustige villa van 250m2 gelegen in Calonge, Santanyí. Deze woning biedt een prachtig uitzicht op het platteland en is geschikt voor 8 personen.



Dit huisje heeft een zeer grote aangelegde tuin. Het beschikt over een zwembad van 9x4,5m, met een diepte van 1,30m tot 1,85m. Rond het zwembad is er een verhard oppervlak van 70m2 waar u kunt ontspannen op een van de 10 ligstoelen beschikbaar en waar er ook 1 parasol is. In dit geplaveide gebied vindt u ook 1 buitendouche waar u na een stranddag of na een wandeling over het veld zich kunt verfrissen. Buiten zijn er ook fruitbomen en een omheind terrein van 90 m2, dat perfect is voor jongere kinderen. Dit huis heeft in totaal 3 gemeubileerde terrassen. 2 hebben een oppervlakte van 12 m2 en de 3e van 30m2 (2 van hen zijn bereikbaar vanaf 2 van de slaapkamers op de 1e verdieping). Het huis is omgeven door een veranda van 24m2 waar u kunt genieten van heerlijke avonden in de buitenlucht met familie en vrienden. Bij de veranda is er ook 1 vaste barbecue waar u kunt grillen. Daarnaast beschikt deze woning over 1 fitnessruimte met 2 machines op de 1e verdieping en een terrein waar u basketbal en tafeltennis kunt spelen. De privacy van deze villa is gedeeltelijk en heeft buitenparkeerplaats voor 5 auto's.



De woonkamer met open haard is voorzien van airconditioning en is de ideale plek om te ontspannen terwijl u naar de satelliet-tv, een dvd-film kijkt of een goed boek leest. De eetkamer bevindt zich in dezelfde ruimte en hier kunt u genieten van lange gesprekken na het diner. De keuken heeft alles wat u nodig heeft om de heerlijkste gerechten te bereiden, waaronder een gasfornuis. De accommodatie beschikt over 1 aparte wasruimte waar 1 wasmachine, 1 strijkijzer en 1 strijkplank aanwezig zijn. Er zijn in totaal 4 slaapkamers in de accommodatie, 1 met 1 tweepersoonsbed en de andere 3 met 2 eenpersoonsbedden. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, hebben kasten en u heeft toegang tot 1 wieg. Het huis beschikt over 3 badkamers, 2 met bad en 1 met douche, 1 ventilator, 2 radiatoren en airconditioning in alle slaapkamers en de woonkamer.



Zowel de woning als de omgeving geven u een kalm gevoel, dus het is ideaal om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke omgeving. De villa ligt op een perceel van 11.000 m en in een omgeving die u uitnodigt om lange wandelingen te maken door droge velden, tussen de amandel en dennenbomen. Het huis ligt op slechts 450m van het dorp S'Horta, waar u alles vindt wat u nodig heeft tijdens uw vakantie. Dit is een stad met veel commercieel leven en interessante plaatsen om te bezoeken. Slechts 4,5 km verderop vindt u het strand van Cala d'Or, een van de meest authentieke plekken van Mallorca. In slechts 15 minuten met de auto kunt u ook naar andere stranden die de moeite waard zijn, zoals Cala Mondragó, Cala Ferrera, Portopetro of Cala Sa Nau. Deze accommodatie ligt op 60 km van de stad Palma, waar u culturele bezienswaardigheden kunt bezoeken, winkelen of genieten van het nachtleven van de stad.



Huisdieren zijn niet toegestaan in deze woning.

Het houden van evenementen is niet toegestaan bij deze woning.



Afstanden

Strand: 4,7 km - Cala d'Or

Luchthaven: 53,4 km - Palma

Golfbaan: 4.2 km - Golf Vall d'Or

Stad: 0.450 km - Horta

Treinstation: 25.6 km - Manacor

Bushalte: 0.750 km - Calle Jaume Prohens

Veerboot: 63,1 km - Haven van Palma

Ziekenhuis: 27.5 km - Manacor





Toeristenvergunning: ETV/774

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can marines

De ligging van "can marines" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.