S'estret

6
Bungalow.Net logo

Fantastische villa met privé zwembad en ruimte voor 6 personen, gelegen aan de rand van S'Alqueria Blanca, Santanyí.

Deze prachtige villa heeft het strand op slechts 1,8 km afstand, maar onze gasten willen hier amper weg! En stel je eens voor hoe geweldig het is om de dagen rustig door te kunnen zwemmen in het chloorfilterbad van -8 x 4 m en met een diepte van 0,9 tot 2 m-, te zonnebaden op de 7 ligstoelen of heerlijke barbecues te bereiden en eten onder de veranda. Het perceel is omheind en er zijn buren.



Bij binnenkomst van het huis is er een fantastische en traditionele keuken, woon-eetkamer, perfect om te koken op het gasfornuis, alles bij elkaar te eten en tegelijkertijd satelliet-tv te kijken als u dat wilt. Dan heb je drie slaapzalen, twee met twee aparte bedden en de andere met een tweepersoonsbed. Twee van de slaapkamers hebben een kledingkast. Er is ook beschikbaarheid voor een kinderbedje, een kinderstoel en voor 4 fans. Uiteindelijk zijn er twee badkamers, een met badkuip die alle accommodatie serveert en een andere met douche naast het zwembad. In een van deze badkamers vindt u de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank.



S'Alqueria Blanca is een klein stadje, behorend tot Santanyí, heel dicht bij de kust. De woning ligt op ongeveer 3,3 km van het dorp en op slechts 1,8 km van een van de mooiste baaien van het eiland, Cala Mondragó. Er is ook het beschermde Parque Natural de Mondragó dat zeker een excursie of, ten minste, een aangename wandeling verdient. De golfbaan ligt ook op slechts 7 km afstand, de Golf Platz Cala d'Or.



Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.



Afstanden

Strand: 1,8 km - Cala Mondragó

Luchthaven: 49.5 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 6,9 km - Golf Platz Cala d'Or

Stad: 3.3 km - S'Alqueria Blanca

Treinstation: 31,7 km - Manacor

Bushalte: 3,8 km - Cala D'Or

Veerboot: 60,5 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 32.6 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: ETV / 12439



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U dient het aanbetalingsbedrag bij aankomst aan de eigenaar te betalen. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging s'estret

De ligging van "s'estret" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.