Ca Na Mai

6
Bungalow.Net logo


Dit charmante huis in Son Serra de Marina is ideaal voor maximaal 6 personen. De buitenruimtes zijn spectaculair en ideaal om te ontspannen op de ligstoelen naast het zwembad van 8 x 4 m met een diepte van 1 m tot 2 m, omringd door 60 m2 kunstgras. Geniet van een heerlijk ontbijt in de buitenlucht waar u de rust van het gebied kunt inademen.



In het moderne, lichte huis vindt u een unieke en grote gemeenschappelijke ruimte voorzien van airconditioning. De keuken is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden waarvan u in de mooie eethoek kunt genieten. De lounge heeft een comfortabele bank waar u een prettige tijd kunt doorbrengen, satelliet-tv kijken of gewoon rusten. De aparte wasruimte is voorzien van een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Als u met een baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel verstrekken. Er is een mogelijkheid om radiatoren en ventilatoren te lenen, die ook op aanvraag beschikbaar zijn.



De accommodatie heeft 3 slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en een derde met twee eenpersoonsbedden. Er zijn 2 badkamers, beide met douche.



Als u op zoek bent naar een ontspannende vakantie, is Son Serra de Marina de perfecte plek, zonder hotels, met een zeer natuurlijk 100m lang fijnkorrelig zandstrand, dat nooit overvol is. Op een paar kilometer afstand ligt Son Real, waar u de wandelpaden kunt viden die langs de necropolis uit de  7e eeuw v.C. leiden of u kunt naar het eiland Isla des Porros zwemmen.



We raden u aan het kasteel van Capdepera te bezoeken, op 26 km van het huis met een prachtig uitzicht. De baaien in de buurt van Betlem en Cala Clara zijn ook een bezoek waard.



OPMERKING: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.  



NOTITIE:

Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.



AFSTANDEN:

Strand: 0,1 km - Son Serra De Marina

Luchthaven: 65 km - Son Sant Joan

Golf: 21 km - Capdepera

Dorp: 0,1 km - Son Serra De Marina

Treinstation: 18 km - Muro

Bushalte: 0.5 km - Son Serra De Marina

Veerboot: 20 km - Puerto de Alcudia

Ziekenhuis: 9 km -Plaza de Muro

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca na mai

De ligging van "ca na mai" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.