Alcudiola

6
Bungalow.Net logo

Het huis staat romantisch in het midden van het mooie platteland van Mallorca, perfect voor familes.

Deze gezellige villa met een verdieping heeft een oppervlakte van 120m2, er zijn drie kamers, ideaal voor paren met kinderne of kleine vriendengreoepen. In een van de slaapkamers staan eenpersoonsbedden, in de andere staan tweepersoonsbedden. Er zijn twee badkamers met douchecabine, een van deze is apart, dichtbij het zwembad.  

U ervaart de welkome sfeer in elke kamer. Kom en ontspan, de lichte woonkamer is ingericht met een comfortabele bank voor het lezen van een goed boek, surfen op het internet of televisie kijken-satelliet televisie. Het aangrenzende eetgedeelte biedt een rustieke en ruime tafel in de rechterhoek voor een plezierige maaltijd met vrienden en familie.  De open plan keuken biedt alles wat u nodig heeft voor uw maaltijden zoals een broodrooster, koffiezetapparaat, gasfornuis, gasoven, bestek, keukenvoorzieningen, koelkast met vriesvak.  Natuurlijk staat er een wasmachine, strijkplank en strijkbout.  Er zijn genoeg parkeerplaatsen voor maximaal zes auto's voor het huis , niet overdekt.   

De buitenkant is mooi, kom naar buiten op het ruime terrasen en ontdek de barbecue, zwem in het zwembad, ontspan in de grote tuin. Het terras van 25m2 is gemeubileerd met een houten tafel, 8 stoelen en een relax zone met 4x6m. Er is een buurman, de terreinen zijn afgescheiden door een muur.

Het gebied van Santa Margalida staat in het centrum van het eiland, dat betekent dat u heel eenvoudig naar de meeste plaatsen kunt in een beperkt korte tijd. Het is vooral een landelijk gebied waar vaak alleen de lokale bevolking woont, zo ontdekt u het werkelijke Mallorca. Ondanks dat vindt u hier alles wat u nodig heeft zoals supermarkt, apotheek, bank, sportgebied, bars en restaurants.    

In slechts vijftien minuten rijdt u naar de stranden van Capellans / Can Picafort. Breng een gezellige dag door op de kiezelstranden of geniet van uw cocktail terwijl de zon ondergaat. U vindt een goed paella restaurant , kenmerkend spaans rijstgerecht met vlees, groentes en vis, inclusief een smakelijk  en spectaculair uitzicht. Naast dit strand ontdekt u hier ook het hoofdstrand van Can Picafort met de plezierige zeepromenade, de rustige zone van Playa de Muro, het kristalheldere water, de stranden en de gemeentes Alcudia en Pollenca.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging alcudiola

De ligging van "alcudiola" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.