Vila

8
Bungalow.Net logo

Welkom! Dit is een huis dat heel romantisch midden op het mooie platteland van Mallorca staat met prachtige uitzichten over de noordelijke baai.

Het is een huis met een verdieping en een oppervlakte van 220m2, er zijn vier slaapkamers.  Het is ideaal voor paren met kinderen en vriendengroepen. In een kamer staat een stapelbed, in de andere kamer staat een tweepersoonsbed. Er zijn twee badkamers, waarvan een met douche en een met bad.  

In deze gezellige en comfortabele villa  voelt u zich snel thuis. Ga lekker zitten en relax op de bank in de woonkamer, geniet van een boek, kijk satelliettelevisie in duits of engels of spaans, luister naar muziek, surf op internet, doe een dutje. In het eetgedeelte staat een grote rustieke tafel waar u samen met vrienden en familie kunt genieten van de zomerse maaltijden. De keuken is compleet ingericht met alles wat u nodig heeft voor uw vakantie. Verder staat er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er is buiten bij het huis ruimte voor zes auto's.    

Buiten het huis is een prachtige plek waar u zult genieten van uw vakantie, zoek het terras op, organiseer een aantrekkelijke barbecue, ga zwemmen in het zwembad of ontspan in de tuin. Het teras van 200m2 is gemeubileerd en u kunt hier ontspannen. Bij het huis is een  eigen zwembad van  10x4.50m  en een gazon van 250m2. Geniet onder de Mediterrane zon en maak plezier met uw kinderen in de grote tuin.

Het gebied van Santa Margalida ligt op het midden van het eiland, u rijdt eenvoudig ergens heen met en korte rit. Het gebied is vooral landelijk en wordt bewoond door de plaatselije bevolking, toerisme is niet de hoofdactiviteit van het gebied, hier ontdekt u nog het authentieke Mallorca. In Santa Margalida vindt u alles wat u nodig heeft voor uw vakantie.  

Op 15 minuten rijden afstand rijdt u naar de stranden Ses Casetes des Capellans en Can Picafort. Geniet van een zonnige dag in het witte zand en het ondiep kristalheldere water, proef de paella met de luncht in een van de restauranten met uitzicht over de zee. Haal alles uit uw dag met een cocktail bij zonsondergang.  Can Picafort promenade biedt een levendige omgeving en staat in contrast met  de rust van Playa de Muro. Een andere aanrader is een bezoek aan de kust van Alcudia of Pollenca, hier ontdekt u diverse verschillende grotten.  

Dit huis is een thuis verweg van uw eigen huis in een rustieke en gezellige stijl in een van de beste gebieden op Mallorca. Bezorg u zelf een geweldige vakantie ervaring.   

Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op het Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging vila

De ligging van "vila" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.