Rafalet

6
Bungalow.Net logo

Welkom in dit mooie huis. Het ligt romantisch in het midden van het mooie platteland van Mallorca.

Deze gezellig villa met een verdieping heeft een oppervlakte van 98m2 en u vindt hier drie slaapkamers, ideaal voor paren met kinderen en kleine vriendengroepen. In alle slaapkamers staan tweepersoonsbedden en een hebben een plafondventilator.  Er is een badkamer met douchecabine en in de andere badkamer en-suite is een douche.  

Ga lekker zitten en ontspan, De lichte woonkamer biedt een comfortabele bank waar u een goed boek kunt lezen, een dutje doen, surfen op internet met Wifi of satelliet televisie kijken. In het aangrenzende eetgedeelte in de rechtse hoek staat een rustieke tafel voor een plezierige maatlijkd met uw vrienden of familie.  Er is genoeg parkeerplaats voor vier auto's voor het huis.

Buiten is het prachtig, ga lekker naar buiten op het ruime terras, geniet bij de barbecue, zwem in het zwembad, ontspan in de gigantische tuin. In de staan ontdekt u verschillende planten, bloemenpotten, mooie decoraties en palmbomen. Het terras heeft een oppervlakte van 70m2 en is ingericht met een houten tafel, stoelen voor zes personen. Het gazon is ruim 200m2 en ligt uitnodigend klaar voor zonnenbaden op een van de zes ligstoelen. Het eigen zwembad met zout water heeft een afmeting van 9 x4,5m . U heeft 50m verderop buren. De installaties van het huis zijn volledig voor eigen gebruik. Er zijn fruitbomen, van alle soorten zoals citroen bomen, sinaasappelbomen, abrikozen, pruimenbomen en meer. Hier van kunt u eten zoveel als u wilt. Verder vindt u hier ook kippen, u bent welkom hun verse eieren te eten.  

Het gebied van Santa Margalida ligt op het centrum van het eiland, u kunt dus heel eenvoudig overal heen rijden in een redelijke tijd. Het gebied is vooral landelijk en hier woont vooral een plaatselijke bevolking, u kunt hier het echte Mallorca ontdekken. U vindt hier alles wat u nodig heeft in het dorp; supermarkt, apotheek, bank, sportterrein, bars en restaurants.    

In slechts 15 minuten rijdt u met de auto naar het strand van Capellans / Can Picafort. Breng een gezellige dag door op het fijne zandstrand of geniet van een cocktail terwijl de zon ondergaat. Er is hier een goed paella restaurant, een kenmerkend Spaans rijstgerecht met vlees, groentes en vis. Dit is heel smakelijk en als bonus heeft u hier een prachtig uitzicht. Ontdek naast dit strand ook het hoofdstrand van Can Picafort met de plezierige zeepromenade, de rustige zone van Playa de Muro en het kristalheldere water bij de stranden bij de gemeenschap Alcúdia or Pollença.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging rafalet

De ligging van "rafalet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.