Son Segi

4
Bungalow.Net logo


Dit gastvrije huis met privézwembad voor 4 personen, bevindt zich in Sant Llorenç des Cardassar. De accommodatie beschikt over een privé zoutwater-zwembad van 11m x 5m met een diepte van 0,5m en 2,2m. U kunt zonnebaden terwijl de kinderen in de tuin spelen. Er is een buitendouche, ideaal voor een snelle opfrissing. Als u houdt van grillen, is er ook een barbecue. De brede veranda is een leuke plek om tijd door te brengen met uw familie of ontspannen in de Caribische hangmat. In de tuin vindt u een kleine vijver en een bloemrijk gebied met gravel. Het huis is omheind en er zijn geen directe buren.



In het huis wacht een uitnodigende woonkamer op u waar u satelliet-tv kunt kijken of naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Er is ook haardhout voor u als u in de winter komt. De moderne keuken met keramische kookplaat beschikt over alle voorzieningen om heerlijke maaltijden te bereiden. In de wasruimte vindt u een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.



De drie slaapkamers hebben elk een tweepersoonsbed, waarvan twee zijn uitgerust met airconditioning en één met een ventilator. Als u met uw baby reist, verstrekken wij een kinderbed en een kinderstoel. Er zijn twee badkamers, één met een bad en één met een douche. Dit huis beschikt ook over een kluisje, dat zich bij de badkamer bevindt. Voor de winter heeft u 5 elektrische radiatoren tot uw beschikking.



Sant Llorenç des Cardassar is een authentiek Mallorcaans dorp in het oosten van het centrum van het eiland, en biedt alle noodzakelijke diensten zoals supermarkten en bars. Op donderdag vindt de markt plaats waar u verse lokale producten kunt kopen. Dichtbij, kunt u een bezoek brengen aan Son Lluc, een archeologische site waar u overblijfselen kunt zien van een antiek Mallorcaans dorp.



Binnen ongeveer 15 minuten bent u met de auto bij de oostkust met veel idyllische stranden zoals Cala Millor, Cala Bona, Canyamel en Sa Coma. Als u zin heeft om uit te gaan, vindt u in Cala Millor veel gelegenheden en ook veel winkels. Golfliefhebbers kunnen terecht bij Canyamel Golf.



Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.  



Huisdieren zijn welkom.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging son segi

De ligging van "son segi" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.