Can Toni De Sa Bogura Sis

6
Bungalow.Net logo

Aan de rand van Sant Llorenç des Cardassar wacht dit spectaculaire huis voor 6 personen op je. Gelegen in het midden van de garrigue, beschikt het over een prachtig chloorzwembad met uitzicht op de bergen.

In een zeer bijzondere omgeving, rustig en privé, zal deze finca u het gevoel geven in hetzelfde paradijs te zijn. Elk van de buitenruimtes nodigt uit om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur, evenals de kleine paden leiden erin om erin te verdwalen. Het buitengewone zwembad meet 6 x 3,4 meter en de diepte varieert van 1,20 tot 1,60 meter. Het is omgeven door een prachtig houten oppervlak en 8 ligstoelen. Elk van hen, evenals het Bali-bed, is de perfecte plek om een mentale foto te maken van het onvergelijkbare berglandschap. Kinderen kunnen spelen in de prachtige speeltuin voor hen. Als u van barbecues houdt, kunt u genieten van uw maaltijden op de veranda of aan de grote tafel op het terras.



Wanneer u het huis binnenkomt, dat op zonne-energie werkt, leidt de hal u naar de woon-eetkamer - die is uitgerust met satelliet-tv en een schoorsteen voor de koudste dagen - en naar de keuken, met een gaskookplaat en een zeer traditionele stijl. In totaal zijn er drie slaapzalen met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast, evenals twee badkamers met douche, een daarvan is aan de buitenkant. Een van de slaapkamers op de bovenste verdieping, die echt deel uitmaakt van een kostbare loft boven de eerste woonkamer, heeft geen privacy. Natuurlijk is er een wasmachine, strijkplank en strijkijzer, evenals drie ventilatoren, een kinderbed en een kinderstoel voor het geval u het nodig heeft.



De woning is gelegen tussen Sant Llorenç des Cardassar en Artà, zeer dicht bij de Costa dels Pins en Canyamel. Het dichtstbijzijnde strand ligt in Canyamel op ongeveer 16 km afstand. Dezelfde afstand scheidt het pand van de dichtstbijzijnde golfbaan, waar deze sportliefhebbers zich kunnen vermaken. Als u zin heeft in een meer levendige plaats, kunt u bijvoorbeeld Puerto de Alcúdia bereiken, waar het turquoise water en het witte zandstrand u zullen verrassen, evenals de geweldige restaurants aan de kust.



Er is buitenparking voor 6 auto's.

Huisdieren zijn welkom!

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

De bovenverdieping is gesloten.



Afstanden

Strand: 16 km - Canyamel

Luchthaven: 58,2 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 15 km - Canyamel Golf

Plaats: 6 km - Sant Llorenç des Cardassar

Treinstation: 16 km - Manacor

Bushalte: 6 km - Sant Llorenç des Cardassar

Veerboot: 34,8 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 16 km - Manacor



Toeristenvergunning: ET / 1190







U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met de verplichte algemene betalingsinformatie. De aanbetaling wordt binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard betaald via een beveiligde link. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken heeft ontvangen.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can toni de sa bogura sis

De ligging van "can toni de sa bogura sis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.