Can Campins

8
Bungalow.Net logo


Dit gezellige huis met privé zwembad in Sa Pobla biedt accommodatie voor 8 personen.

Dit huis ligt achter de Sant Antoni Abat-kerk in Sa Pobla en beschikt over een zwembad van 7 x 4 meter met een diepte van 1,2 tot 1,8 meter. Rond het zwembad is er een privé terras waar u kunt zonnebaden (8 ligstoelen en 1 parasol) of heerlijk buiten kunt eten. Aangezien dit huis zich in het centrum van het dorp bevindt, zijn er directe buren.



Via het terras komt u binnen in de woonkamer met tv (satellietzenders beschikbaar) en een eettafel voor 8 personen. De lichte en moderne keuken is uitgerust met een gasfornuis, vaatwasser, een aantal keukengerei en nog één eettafel met vijf stoelen. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en ventilator (geen kledingkast) en een eigen badkamer met douche op de begane grond. Er is ook een toilet op de begane grond.



Via de trap komt u op de eerste verdieping. Hier vindt u drie slaapkamers (twee met twee eenpersoonsbedden en één met een tweepersoonsbed) uitgerust met ventilator en twee badkamers (één met douche en één met bad). Eén slaapkamer heeft een kleedkamer. Als u met uw baby komt, kunnen we op aanvraag een kinderbed en een kinderstoel verstrekken. De wasruimte bevindt zich op het terras gelegen op de eerste verdieping en is voorzien van een wasmachine en een strijkijzer met strijkplank.



Het huis ligt op slechts een steenworp afstand van het centrale plein van Sa Pobla met tal Mallorcaanse restaurants en bars. De markt vindt elke zondag plaats waar u vers fruit, groenten en andere lokale producten kunt kopen van lokale boeren. Binnen 15 minuten bent u met de auto bij de noordelijke stranden zoals Playa de Muro en Can Picafort. Als u graag golf speelt, ligt de golfbaan van Pollenças op 11 km afstand. Het oude centrum van Pollença is beroemd vanwege de Calvari en de Pont Romà (Romeinse brug) en is een leuke plek voor een halve dagtrip.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

De derde verdieping van het huis is niet toegankelijk voor onze gasten. Het is onbewoond.



Afstanden:

Strand: 11.0 km - Platja de Muro

Luchthaven: 51.9 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 11.2 km - Pollença

Dorp: 0.01 km - Sa Pobla

Treinstation: 2,1 km - Sa Pobla

Bushalte: 0,8 km - Sa Pobla

Veerboot: 15,8 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis 14.5 km - Inca

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can campins

De ligging van "can campins" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.