Es Mussol

8
Bungalow.Net logo

Welkom! Dit is een gezellige villa op het platteland in een rustieke stijl op het noordelijk deel van het eiland. Het biedt alle comfort voor een onvergetelijke vakantie ervaring.    

Het is een huis met twee verdiepingen met een oppervlakte van 250m2 met vier slaapkamers en drie badkamers. Het is ideaal voor families en vriendengroepen en biedt ruimte voor acht personen. Er zijn twee kamers op de begane grond , beide met een tweepersoonsbed en toegang tot de tuin, een ervan is en-suite. De andere kamers vindt u op de eerste verdieping waarvan een met twee eenpersoonsbedden en een met een tweepersoonsbed. Als u dat wilt, leveren we ventilatoren tijdens de zomermaanden, op verzoek.  

De villa is gezellig en warm ingericht. Het is de perfecte keus voor hen die willen ontspannen. Ga lekker zitten, relax op de bank in de woonkamer, geniet van uw boek, doe een dutje. In de compleet ingerichte keuken vindt u alles wat u nodig heeft voor uw vakantie staat een koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster, keramisch fornuis, elektrische oven, afwasmachine, bestek, keukenvoorzieningen, koelkast met diepvries en veel meer.  Verder staat er ene wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Bij de patio is parkeerruimte voor twee auto's . In overleg zijn huisdieren welkom.   

De buitenkant van het huis is even mooi, een schitterende plaats voor uw vakantie, ga naar buiten op het terras, ontdek de verleidelijke barbecue, ga zwemmen in het zwembad, ontspan in de tuin. De veranda is gemeubileerd met een tafel en acht stoelen waar u heerlijk in de zomer buiten kunt dineren.  8 chairs to enjoy summer dinners. Het zwembad bij het huis is 10x5m en wordt omringd door het terras met acht ligstoelen. Geniet onder de Mediterraanse zon en maak plezier met uw kinderen in de schaduw.  

Het huis staat slechts 2.2km van Sa Pobla, u vindt hier alles wat u nodig heeft voor uw vakantie zoals een plaatselijke markt, eerste hulp, restaurants, ars, supermarkt, bankautomaat. Na een korte rit arriveert u in de stad Pollenca, met de nauwe straatjes en de beklimming van 365 traptreden naar El Calvari waar u een schitterend uitzicht heeft over de baai.

Op 20 minuten rijden liggen de stranden van Ses Casetes des Capellans en Can Picafort. Geniet van een zonnige dag aan het strand met het witte zand en het ondiepe kristalheldere water, proef de paella in een van de restaurants met uitzicht over zee. Haal alles uit uw dag en drink een cocktail terwijl de zon onder gaat. De Can Picafort promenade is een levendige omgeving en staat in contrast met de rust van  Playa de Muro. Een aanrader is een bezoek aan de kust van Alcudia en Pollenca, hier ontdekt u de talloze en geweldige en verschillende grotten.  

De villa biedt een thuis ver weg van uw eigen huis in een rustieke en gezellige sfeer in een van de beste gebieden op Mallorc, alles voor een geweldige vakantie ervaring.   

Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging es mussol

De ligging van "es mussol" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.