Sestados

6
Bungalow.Net logo

Deze gezellige villa staat op het platteland, op het noordelijke deel van het eiland met een comfortabel huis voor een onvergetelijke vakantie ervaring.  

Het ruime huis met een verdieping heeft drie slaapkamers en twee badkamers. Het is perfect voor families en vriendengroepen, er is ruimte voor zes personen. Al de slaapkamers zijn ingericht met tweepersoonsbedden. De grootste slaapkamer heeft airconditioning, in de andere slaapkamers is het niet. We bieden met plezier ventilatoren op bezoek. Er is een badkamer en-suite en een gemeenschappelijke badkamer en-suite.

De sfeer van de villa en u vindt hier rustieke details die het verschil maken.  Het is de beste keuks voor hen die willen ontspannen. In de grote woonkamer brengt u een plezierige tijd door met het lezen van een boek, surfen op het internet met Wifi, satelliet televisie kijken, film kijken met de dvd. Er is airconditioning in de woonkamer. Het aangrenzende eetgedeelte in de zelfde kamerr is ingericht met en rustieke houten tafel en stoelen voor veertien personen. In de open plan keuken in deze kamer is ingericht met alles wat u nodig heeft voor uw vakantie. Buiten het huis is parkeerruimte voor minimaal twee auto's. Huisdieren zijn niet toegestaan.  
De buitenkant van het huis is mooi, ga barbecuen, zwemmen in het zwembad of ontspannen. De veranda is gemeubileerd met een tafel en zes stoelen voor coole maaltijden tijdens de zomeravonden. Het gebied rond het zwembad is ingericht met vier ligstoelen, pergola wat schaduw kan bieden.
Daarnaast, vindt u hier ook twee grote en comfortabele stoelen en een bank waar u wat kunt drinken na het nemen van een frisse duik. Het chloor zwembad met een afmeting van 8x4m is voor eigen gebruik.

Het huis staat slecht 2.2 km van Sa Pobla, hier vindt u de meeste dingen die u nodig kunt hebben tijdens uw verblijf zoals supermarkt, medisch centrum, apotheek, bars, restaurants. Het mooie dorp Pollenca ligt heel dichtbij, zeker uw bezoek waard met de kleine geplaveide straatjes met talloze winkels. U kunt hier naar Calvari, een kleine kerk op de top van het dorp, waar u kunt genieten van een schitterend uitzicht over de omgeving.   

Slechts 20 minuten rijden met de auto en u komt bij het strand van Capellans / Can Picafort. Breng een gezellige dag door op het fijne zandstrand, geniet van een cocktail terwijl de zon onder gaat. U vindt hier een goed paella restaurant, een kenmerkend Spaans rijstgerecht met vlees, groentes en vis. Het is heel smakelijk met als bonus een spectaculair uitzicht. Naast het strandgebied ontdek het hoofdstrand van Can Picafort met de plezierige zeepromenade, de rustige zone van Playa de Muro, het kristalheldere water, de stranden bij de gemeenschap Alcudia.   

Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sestados

De ligging van "sestados" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.