Ca Na Foc

6
Bungalow.Net logo

Welkom in dit mooie herenhuis voor 6 personen en met privé zwembad in sa Pobla.

U zult onvergetelijke momenten doorbrengen op het terras van dit prachtige huis met twee verdiepingen. Het terras is ongetwijfeld een geweldige plek om te genieten van een heerlijk ontbijt of barbecues wanneer u maar wilt en het chloorfilterbad is uw privéparadijs in de accommodatie. Het turquoise water wordt omgeven door een goed verzorgde, delicate en charmante sfeer. Het heeft een afmeting van 5 x 2,5 meter en de waterdiepte varieert van 1,2 tot 1,8 meter. Naast het zwembad is er ook een buitendouche om af te koelen na zonnebaden op een van de 4 ligstoelen of na het trainen in de sportschool die u zult vinden aan het einde van de buitentrap.



Binnen wordt u verwelkomd door een grote kamer die van de ene naar de andere kant van het huis loopt en de keuken verenigt met de eetkamer en de woonkamer. Het biedt airconditioning en het is perfect om uw tijd samen door te brengen, want u kunt op de keramische kookplaat koken terwijl u aan tafel zit, tv kijkt, naar muziek luistert of op de bank rust. De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, allemaal met airconditioning. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met een douche, een inloopkast en ruimte voor een babybedje -een kinderstoel kan ook worden verstrekt-. De andere twee slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden en beide hebben een kledingrek. Er zijn nog twee badkamers met douche in het huis, een op elke verdieping. De wasruimte is onafhankelijk en het heeft een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.



Het huis ligt in de stad sa Pobla, waar u een wandeling kunt maken en het stadsplein met veel bars, restaurants en winkels kunt bezoeken. De traditionele straatmarkt met lokaal vers fruit en verse groenten vindt plaats op zondagmorgen. U vindt een bushalte op ongeveer 650 meter afstand en het treinstation op ongeveer 1 km afstand. Het dichtstbijzijnde strand is Can Picafort op ongeveer 12,3 km afstand. Het witte zand en het kristalheldere water zijn geweldig. En als u zin heeft om te golfen, dan is de dichtstbijzijnde golfbaan die van Pollensa, op minder dan 10 km afstand.



Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Het houden van evenementen is verboden.

Huisdieren zijn niet toegestaan.



Afstanden

Strand: 12,3 km - Ca'n Picafort

Luchthaven: 48.7 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 9,8 km - Golf Pollença

Stad: 0.01 km - Sa Pobla

Treinstation: 1 km - Sa Pobla

Bushalte: 0,65 km - Sa Pobla

Veerboot: 12.6 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 13.8 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: ETV / 13020



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ca na foc

De ligging van "ca na foc" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.