Marte

5
Bungalow.Net logo

Welkom in dit indrukwekkende en moderne herenhuis in sa Pobla dat accommodatie biedt voor 5 personen.

Het hoofdterras van dit huis wordt de perfecte plek om te ontspannen met een heerlijk ontbijt of te zonnebaden op een van de twee ligstoelen voordat u het eiland de hele dag bezoekt. Als je terugkomt, kun je ook in de zomeravonden een heerlijk diner in de buitenlucht proeven. Dan is er een tweede terras boven, toegankelijk vanuit een van de slaapkamers, dat uitnodigt om te genieten van een fluit champagne onder de sterrenhemel.



Het huis biedt ruime en comfortabele kamers. Wanneer u binnenkomt, vindt u een fantastische ruimte met de woonkamer - met televisie -, de eetkamer en de keuken allemaal samen. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, een oven, alles wat u nodig heeft om te koken en een eiland met krukken dat deze ruimte een speciaal tintje geeft. De bijkeuken is voorzien van een wasmachine, een wasdroger, een strijkijzer en een strijkplank. De begane grond is voorzien van een toilet (de douche is niet beschikbaar). Boven bereik je een tweede woongedeelte en de drie slaapkamers. De eerste kamer heeft een tweepersoonsbed, airconditioning, kast, ruimte voor een babybedje (er kan ook een kinderstoel worden verstrekt) en een eigen badkamer met een douche. De tweede slaapkamer heeft ook een tweepersoonsbed, airconditioning, een kledingrek en een dressoir en uitgang naar het terras. De laatste slaapkamer heeft een eenpersoonsbed en een dressoir. Ten slotte is er een badkamer met een bad op deze verdieping.



De accommodatie ligt op een paar meter afstand van het centrum van sa Pobla, waar veel traditionele bars en restaurants te vinden zijn. De straatmarkt is op zondagochtend en hier kunt u lokaal fruit, groenten en andere producten kopen. U zult ongeveer 15 minuten moeten rijden om de stranden in het noorden te bereiken, zoals Son Serra de Marina, Playa de Muro en Can Picafort. De dichtstbijzijnde golfbaan ligt in Pollensa op ongeveer 10 km afstand voor het geval u een ander soort dag wilt doorbrengen.



Het houden van evenementen is verboden.

Huisdieren zijn niet toegestaan

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er is parkeergelegenheid voor 1 auto in de garage.



Afstanden

Strand: 21.2 km - Son Serra de Marina

Luchthaven: 57 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 10 km - Golf Pollença

Stad: 0.01 km - Sa Pobla

Treinstation: 1,5 km - Estación de Sa Pobla

Bushalte: 0,55 km - Ronda Nord, Sa Pobla

Veerboot: 14 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 12 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: 19013429154



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging marte

De ligging van "marte" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.