Can Serra

6
Bungalow.Net logo

Welkom in dit prachtige herenhuis met privézwembad en ruimte voor 6 personen. Het bevindt zich in het centrum van sa Pobla.

Het terras van dit grote huis met twee verdiepingen is ongetwijfeld de favoriete plek van onze gasten. De warmte die wordt geboden door de hoge stenen muren rondom het geweldige zwembad, transformeert de ruimte in een waar paradijs, in een tijdschrift, in de stad. Het chloorfilterbad heeft een afmeting van 6,5 x 3,35 meter en heeft een waterdiepte van 1,53 meter. Rondom het zwembad vindt u de buitendouche, 4 ligbedden om te zonnebaden of genieten van een interessante lezing en een geweldige buitentafel met stoelen voor uw barbecues en lange avonden.



Het onlangs gerenoveerde huis heeft een goed verzorgde moderne stijl. Het biedt een open begane grond met de woonkamer, eetkamer en keuken die dezelfde ruimte met airconditioning delen. Hier kunt u zitten en ontspannen tijdens het kijken naar de satelliet-tv en uitrusten na het genieten van een aperitief en een heerlijke maaltijd gekookt op de inductie top. Dan vindt u 3 slaapkamers met kast en AC. Een heeft twee eenpersoonsbedden en bevindt zich nog steeds op de begane grond. De andere twee slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping - één met een tweepersoonsbed en een terras en de andere met twee eenpersoonsbedden. We zorgen voor een babybedje en een kinderstoel als u met uw baby reist. U heeft ook twee badkamers in het huis, beide met een douche, een op elk niveau. Tot slot, een wasmachine, strijkijzer en strijkplank voltooien de apparatuur en bevinden zich op het terras.



Het huis is gelegen in de stad van sa Pobla. Hier nodigen we u uit om het dorpsplein in het centrum en de geweldige bars en restaurants met traditionele gerechten en tapas te bezoeken. De straatmarkt vindt plaats op zondagochtend en hier kunt u fruit en groenten en andere lokale producten kopen. Het treinstation en de bushalte liggen ook in de buurt, op ongeveer 1 km afstand. Het dichtstbijzijnde strand is dat van Playa de Muro, op ongeveer 11 km afstand, hoewel dit een spectaculair wit zandstrand is met kristalhelder water dat enkele kilometers langs de kust langsloopt, een natuurwonder! En als u van golfen houdt, is de koers van Pollensa ongeveer dezelfde afstand.



Opmerking: We kunnen geen gasten onder de 30 jaar accepteren, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden

Strand: 11,6 km - Playa de Muro

Luchthaven: 49.4 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 11 km - Golf de Pollença

Stad: 0.01 km - Sa Pobla

Treinstation: 1,3 km - Sa Pobla

Bushalte: 1,3 km - Sa Pobla

Veerboot: 15 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 13.2 km - Hospital Comarcal Inca



Toeristenlicentie: ETV / 11583



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail via een beveiligde link met een creditcard te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can serra

De ligging van "can serra" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.