Ses Cases De S'hort

10
Bungalow.Net logo


Indrukwekkende finca met stenen gevel, met privé zwembad en uitzicht op de velden en bergen in Palma de Mallorca, geschikt voor 10 personen.

De accommodatie beschikt over een privé zwembad van 8 x 4 meter met een diepte van 1,5 tot 2 meter. Rond het zwembad kunt u op een van de 10 ligbedden genieten van de zon en het uitzicht op de bergen. U kunt gebruik maken van de buitendouche na een duik. De grote veranda met uitzicht op het zwembad beschikt over een tafel met 10 stoelen om een fijne avond door te brengen. Het perceel is omheind en er zijn geen directe buren.



Het huis met twee verdiepingen is in 2017 gerestaureerd en heeft een moderne en verfrissende stijl. Op de begane grond vindt u een woonkamer met een tv (Engelse en Spaanse satellietzenders) en een eethoek met ontworpen tafel en stoelen. U kunt een vuur laten branden tijdens een herfstavond en van een kopje thee genieten. De aparte keuken biedt een keramische kookplaat en alles wat u nodig heeft om tijdens uw vakantie te koken. Het bevat ook een tafel voor 6 personen en een kinderstoel. De wasruimte is voorzien van een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Op de begane grond is er ook een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, beide met een kast en airconditioning. Daarnaast is er een badkamer met bad op deze verdieping.



Boven zijn er nog drie slaapkamers, allemaal met twee eenpersoonsbedden en airconditioning. Eén heeft een grote inloopkast en een mooie en-suite badkamer met een ontworpen bad en douche. Er is nog één badkamer (met bad) op deze verdieping. Als u met een baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel verstrekken.



Deze finca ligt dichtbij Palmanyola en Son Sardina, op slechts 2 km van de golfbaan Son Termens. Dit is een rustig gebied en ideaal voor bergtrips of om de stad te bezoeken. U kunt zelfs een mooie treinuitstap maken van Palma naar Soller met de oude trein. U kunt veel bezienswaardigheden bezoeken in de hoofdstad, bijvoorbeeld de kathedraal La Seu, het kasteel Bellver of het hedendaagse kunstmuseum Es Baluard. De dichtstbijzijnde stranden zijn in Can Pastilla, Cala Mallor en Playa de Palma.



Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.

Belangrijk: Volgens de wet zijn barbecues en open vuur verboden

Er is een niet-gemeubileerd terras om de was op te hangen in een gebouw dichtbij bij het huis.



Afstanden

Strand: 12 km - Palma

Luchthaven: 19 km - Son San Joan

Golfbaan: 2 km - Son Termens

Dorp: 1,9 km - Palmanyola

Treinstation: 10 km - Palma

Bushalte: 1.9 km - Palmanyola

Veerboot: 15 km - Palma

Ziekenhuis: 8 km - Son Espases



Toeristenvergunning: L12E8860

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging ses cases de s'hort

De ligging van "ses cases de s'hort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.