Can Sucre

6
Bungalow.Net logo

Betoverend Mallorcaans huis met privé zwembad in Sóller, in het midden van het Tramuntana-gebergte en met een capaciteit van 7 personen.
Tijdens de zomer kunt u uzelf opfrissen in het 5m x 3m chloorbad met een diepte van 1,2m. Het is omgeven door een kunstgrasveld en vier ligstoelen waar u kunt zonnebaden. Geniet van een barbecue op het terras met vrienden en familie! Het perceel is omheind en er zijn buren in de buurt. De kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen, waaronder een mooie zit-eetkamer met satelliet-tv en open haard, evenals een keuken met een gasfornuis op de begane grond. Rustiek meubilair combineert met moderne apparatuur en we kunnen nog steeds de antieke houten balken zien. Er is ook een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kast en een douche op de begane grond. Verder is er een wasserette met wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Indien nodig leveren wij een kinderbed en een kinderstoel. Drie slaapkamers (twee met een tweepersoonsbed en een slaapkamer) en een douche op de eerste verdieping. Twee slaapkamers zijn voorzien van een kledingkast en hebben allemaal A / C (let op dat een airco unit mobiel is). Sóller is een charmant dorpje gelegen in de Sierra de Tramuntana. In Sóller kun je de historische trein nemen en naar Palma de Mallorca gaan - een prachtige reis langs groene valleien, bergen en pittoreske dorpjes. Wandelliefhebbers vinden prachtige paden in de buurt, bijvoorbeeld van Biniaraix naar Cúber. Het gebied is ook ideaal om te fietsen. De hoofdstad van het eiland, Palma de Mallorca, wordt aangeboden voor een cultureel bezoek en onderscheidt zich door de kathedraal La Seu en het kasteel Bellver. In Sóller en Puerto de Sóller vindt u supermarkten, restaurants en alle benodigde voorzieningen voor een onafhankelijk verblijf. Het volgende zandstrand is in Puerto de Sóller. Opmerking: We kunnen geen gasten onder de 28 jaar accepteren, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Afstanden: Strand: 3,9 km - Luchthaven Puerto de Soller: 32,8 km - Son Sant Joan Golfterrein: 15,6 km - Son Termes Stad: 4,7 km - Sóller Treinstation: 1,7 km - Sóller Bushalte: 3,5 km - Sóller Veerboot: 31,9 km - Puerto de Palma Ziekenhuis: 27 km - Son Llàtzer Toeristenkaart: 300/2016 / ET Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can sucre

De ligging van "can sucre" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.