Cala Rafalino

6
Bungalow.Net logo

Welkom in dit fantastische zomerhuis voor 6 personen, gelegen in het rustige en kustgebied van s'Illot - Cala Morlanda.

Dit prachtige huis ligt op slechts 150 meter van de zee, dus het is ideaal om te genieten van een heerlijk ontbijt op het terras en daarna een lange wandeling langs de indrukwekkende rotswanden op zoek naar het kristalheldere water voordat u het zandstrand van s 'bereikt. Illot, op slechts 600 meter afstand. Na het strand kunt u weer naar huis gaan en genieten van een heerlijke barbecue in de open lucht samen met een glas wijn, terwijl de kleine kinderen plezier hebben in de tuin rondom het huis. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt.



De binnenkant verrast door zijn moderne sfeer, maar tegelijkertijd traditioneel, dankzij het moderne gebouw dat is ingericht met een gevarieerd meubilair in beide stijlen. De woon-eetkamer is ruim en perfect om tv te kijken, te ontspannen op de bank of misschien plezier te hebben met de kleintjes. De designkeuken is uitgerust met grote werkbladen, inductie kookplaat en oven, en vele andere gebruiksvoorwerpen. De wasruimte is onafhankelijk en biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn twee badkamers met douche in het huis, en drie slaapkamers met een kast en een ventilator. Een van hen heeft een tweepersoonsbed en de andere twee hebben twee eenpersoonsbedden. Daarnaast zijn er twee babybedjes en kinderstoelen beschikbaar.



De locatie van de accommodatie is de beste voor liefhebbers van de zee en de dromerige stranden en baaien, want Cala Morlanda ligt op slechts 200 meter afstand, s'Illot ligt op ongeveer 600 meter afstand en Cala Rafalino ligt op 750 meter afstand, anderen. Er zijn allerlei soorten diensten zoals bars, restaurants, supermarkten en meer. Porto Cristo is ook zeker een bezoek waard, vooral als u op zoek bent naar een levendiger plek met meer diensten, en u kunt een boottocht maken of de oude grotten van Drach bezoeken.



Het houden van evenementen is verboden.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 0.600 km - S'Illot

Luchthaven: 67 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 12 km - Pula Golf

Plaats: 0.001 km - Cala Morlanda

Treinstation: 17,3 km - Manacor

Bushalte: 0.850 km - S'Illot

Veerboot: 72 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 17,2 km - Hospital de Manacor



Toeristenlicentie: L12E2538



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging cala rafalino

De ligging van "cala rafalino" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.