Short De Son Fideu

5
Bungalow.Net logo


Huis van 100 m2 in het landelijke gebied van s'Estanyol, ideaal voor een vakantie dichtbij de zee met de rust van het platteland, geschikt voor 6 personen (plus 1 extra).

De buitenruimte van het huis is prachtig, met uitzicht op het platteland. Er is een zwembad van 6 x 3 m bij een relaxruimte met een bank, twee fauteuils en twee ligstoelen, waar u kunt ontspannen en genieten van de natuur. Als u een gegrilde maaltijd wilt bereiden, heeft u een barbecue tot uw beschikking. De veranda van 40 m2 is uitgerust met een tafel met stoelen waar u tijd kunt doorbrengen met uw familie en vrienden. Er is buitenparkeerplaats voor zes auto's. Veiligheidsomheining voor het zwembad is op aanvraag beschikbaar.



Het huis heeft drie slaapkamers: twee met tweepersoonsbedden en één met twee eenpersoonsbedden, alle met airconditioning. Er zijn twee badkamers, beide uitgerust met een douche. In de woonkamer kunt u ontspannen op de comfortabele banken, tv kijken of gewoon een boek lezen. De eethoek, verbonden met de woonkamer via een schuifdeur, is volledig uitgerust met een tafel, stoelen en een tv. Zowel de lounge als de eetkamer hebben airconditioning. De aparte keuken met een keramische kookplaat is volledig uitgerust, zodat u zonder problemen kunt koken. Er is ook een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig.



Het huis ligt in een rustige omgeving op het platteland. In Llucmajor en S'Estanyol heeft u toegang tot alle benodigde diensten voor een onvergetelijke vakantie op Mallorca. Daarnaast vindt u langs het hele kustgebied van S'Estanyol zandige en rotsachtige baaien.



Bezoek de zeilclub S'Estanyol of ga naar het strand Es Trenc, een parel van het Middellandse Zeegebied. Als u een onvergetelijke excursie wilt maken, neem dan de boot van Colonia de Sant Jordi naar het Cabrera National Park.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan in deze woning.

De airconditioning werkt met munten en 80 minuten kost 1 €.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.



Afstanden:

Zandstrand: 1.1 km

Supermarkt, restaurants, bars: 650 m

Luchthaven: 32 km - Son Sant Joan (Palma)

Openbaar ziekenhuis: 37 km - Son Llàtzer

Golfbaan: 20 km - Son Antem

Treinstation: 40,5 km - Palma

Palma (centrum): 42 km





Toeristenvergunning: 352/2015/ET

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging short de son fideu

De ligging van "short de son fideu" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.