Sestanyolet

6
Bungalow.Net logo

Fantastisch herenhuis voor 6 personen in s'Estanyol. Gelegen aan zee, het achterterras met zwembad en barbecue zorgt voor een welverdiende vakantie.

Dit geweldige huis verrast met een eenvoudig maar prachtig terras aan de achterkant, uitgerust met niet minder dan een prachtig zoutwaterzwembad, een barbecue en een gemeubileerde veranda waar u kunt genieten van leuke maaltijden en avonden. Naast een koele duik in het zwembad van 5 x 3 meter en met een waterdiepte van 1,1 tot 1,7 meter, zult u het heerlijk vinden om te zonnebaden op een van de twee ligstoelen of een boek over hen te lezen. Maar het beste is dat het strand ook erg dichtbij is, op slechts 600 meter afstand. De voorkant van het huis biedt een gemeubileerd terras waar u 's ochtends kunt genieten van een kopje koffie of een glas wijn kunt drinken met uw familie of vrienden.



Binnen vind je een geweldige woon - eetkamer waar je tv-za kunt kijken en een dutje kunt doen terwijl je afkoelt met de airco of samen aan het lunchen bent. De moderne en onafhankelijke keuken biedt een gasfornuis en alles wat u nodig heeft om uw favoriete gerechten te bereiden. Er zijn twee badkamers met douche en drie slaapkamers in het huis. Ze zijn allemaal voorzien van een kast en een ventilator. Twee van de slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en de laatste heeft twee eenpersoonsbedden, de las twee met AC. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken. De wasmachine, strijkijzer en strijkplank zijn te vinden op het terras.



S'Estanyol is een prachtig kustgebied voor degenen die niet alleen van een strand houden, maar ook van de paradijselijke stranden en baaien van kristalhelder water. De dichtstbijzijnde bevindt zich op 600 meter afstand, maar we raden u aan om es Trenc, sa Ràpita of ses Covetes te bezoeken. Het gebied biedt ook een aantal goede bars en restaurants in s'Estanyol en de omgeving, waar u kunt uit eten gaan na een lange dag op het strand.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden

Strand: 0.600 km - S'Estalella

Luchthaven: 33.4 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 27,2 km - Golf Maioris

Woonplaats: 0,001 km - S'Estanyol

Treinstation: 40,2 km - Palma

Bushalte: 0.230 km - S'Estanyol

Veerboot: 43.3 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 38.6 km - Hospital de Son Llatzer



Toeristenlicentie: ETV / 10183



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sestanyolet

De ligging van "sestanyolet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.