Sa Caleta (Portocolom)

8
Bungalow.Net logo

Prachtig halfvrijstaand huis aan zee in Portocolom, op een paar meter van Cala Marçal. Het heeft een eigen buitenzwembad, een verwarmd binnenzwembad en een prachtig uitzicht. Het is geschikt voor 8 gasten.
De buitenkant is perfect om te genieten van de zee en het mediterrane weer. Het terras kijkt uit over de zee en u kunt zonnebaden terwijl u luistert naar het spinnen van de golven. Op de veranda kunt u ook genieten van een heerlijke maaltijd. Het zoutwaterzwembad meet 6 x 4,5 meter en de diepte varieert van 1,2 tot 1,8 meter. Bij minder weer kunt u heerlijk ontspannen in het verwarmde binnenzwembad (max. 27ºC) van 2 x 4 meter en 0,8 meter diep of in de sauna van het huis. Deze ruimte wordt aangevuld met een kleine fitnessruimte en een toilet. Het huis heeft een overdekte barbecueplek waar u op een meer informele manier maaltijden kunt organiseren. De woning heeft directe toegang tot de zee, is omheind en heeft directe buren.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sa caleta (portocolom)

De ligging van "sa caleta (portocolom)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.