Villa Maria 2

2
Bungalow.Net logo

In het elegante en karakteristieke gebied van Puerto Portals en op slechts 450 meter van de baai, vindt u dit prachtige huis voor 2 personen.
De buitenruimte van het huis is perfect om te genieten van het mooie weer op het eiland. U kunt zonnebaden op de ligbedden, een sappige barbecue bereiden of een hapje eten voordat u gaat wandelen in dit exclusieve gebied van Mallorca. Op het lagere niveau van het gebouw vindt u toegang tot het prachtige interieur in traditionele stijl waar u een comfortabele woonkeuken heeft met tv en keramische kookplaat; een slaapkamer met een tweepersoonsbed en AC; en een badkamer met een douche. Daarnaast is de woning voorzien van een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. En we kunnen u een kinderbedje en een kinderstoel aanbieden als u met uw baby reist. Portals Nous heeft een ontspannen en vriendelijke sfeer en het valt op dat het naast een van de meest luxueuze havens van het eiland ligt, wat het die kosmopolitische en exclusieve uitstraling geeft. De nodige voorzieningen voor een zelfstandig verblijf zoals supermarkten, bars, restaurants, enz. bevinden zich op korte loopafstand van het huis. Ook het strand -sa Caleta de Portals Nous- ligt op slechts 450 meter afstand. En als u er op een dag zin in heeft, kunt u golfen op de Son Muntaner-baan, die op slechts 10,6 km afstand ligt. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten. Er is buiten parkeergelegenheid voor 2 auto's. Er is 1 parkeerplaats in de garage. De open haard is decoratief. De bovenverdieping is gesloten. Afstanden Strand: 0,450 km - Luchthaven Caleta de Portals Nous: 23,2 km - Golfbaan Son Sant Joan: 10,6 km - Stad Golf Son Muntaner: 1 km - Treinstation Portals Nous: 12,5 km - Bushalte Palma de Mallorca: 0,7 km - Portals Nous Ferry: 8,5 km - Palma de Mallorca Ziekenhuis: 13,3 km Son Espases Universitair Ziekenhuis Toeristenvergunning: ETV/12490 Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen onder de 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen € 0,55/nacht en gast in het laagseizoen en 2,2 €/nacht en gast in het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag voor uw verblijf. Je ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene aanbetalingsinformatie. De borg dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail te worden betaald met een creditcard via een beveiligde link. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de gegevens in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging villa maria 2

De ligging van "villa maria 2" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.