Es Romani

4
Bungalow.Net logo

Fantastisch huis voor 4 personen, gelegen op de begane grond, met gemeenschappelijk zwembad en op slechts 700 m van het strand van Puerto de Alcúdia.
Geniet van aangename momenten in de tuin van dit fantastische huis, ontbijt of lekkere barbecues buiten, of zonnebaden op de twee beschikbare ligbedden. Dan kunt u genieten van een verfrissend bad in het gemeenschappelijke chloorbad, - 12 * 5 m en van 0,5 tot 1,8 m diep -, of op het strand, waar u na een korte wandeling toegang toe heeft. In het huis vindt u een comfortabele en milde woonkamer, met tv en airconditioning, open naar de eetkamer. Meteen daarna krijg je toegang tot de keuken, met een heel vrolijke tonaliteit en uitgerust met gasfornuis, oven en alles wat nodig is om te koken. Er zijn drie slaapzalen met kledingkast en ventilator, twee met twee eenpersoonsbedden en de derde met een tweepersoonsbed. Er is ook beschikbaarheid voor een kinderbed en een kinderstoel. De badkamer van het huis is met douche. Het wasgoed is onafhankelijk en biedt onze gasten een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Puerto de Alcúdia is de ideale bestemming voor liefhebbers van het strand en de voorzieningen op loopafstand. Het strand is een waar paradijs dankzij het witte en fijne zand en het kristalheldere water. Je hebt het op ongeveer 700 m van het huis, zodat je er aangenaam kunt wandelen. En aan het eind van de dag kunt u dineren in een van de vele restaurants in de omgeving. Het houden van evenementen is verboden en huisdieren zijn niet toegestaan. Er zijn twee parkeerplaatsen bij de accommodatie. Het zwembad is jaarlijks geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten. Afstanden Strand: 0.700 km - Puerto de Alcúdia Luchthaven: 57.7 km - Son Sant Joan Golfterrein: 4.7 km - Golf Alcanada Stad: 0.01 km - Puerto de Alcúdia Treinstation: 12.7 km - Sa Pobla Bushalte: 1.8 km - Puerto de Alcúdia Veerboot: 3,1 km - Puerto de Alcúdia Ziekenhuis: 24,8 km - Ziekenhuis Comarcal de Inca Toeristenkaart: 19016179976 Je ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met de verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging es romani

De ligging van "es romani" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.