Villa Campins

8
Bungalow.Net logo


Welkom in dit mooie huis voor 8 personen dichtbij het strand in Port Alcudia

De accommodatie beschikt over mooie buitenruimtes, zoals twee volledig uitgeruste veranda's, een kleine tuin en een barbecue.



Het huis van 90m2 is gelijkvloers en beschikt over 4 slaapkamers (2 met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed). Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er zijn 2 badkamers met douche.



De woon-eetkamer is een gezellige plek om satelliet-tv te kijken of om op de bank te rusten. De volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat heeft alle benodigde keukengerei om een heerlijke maaltijd te bereiden. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.



Het huis ligt in een gebied met alle nodige voorzieningen voor uw vakantie: bars, restaurants, pubs, supermarkten, stadion, apotheken, banken, strand enz. De bus gaat om de 15 minuten naar Port Alcudia, Port Pollenca of Palma. Een zandstrand ligt op slechts 50 meter afstand en is perfect voor de kinderen, aangezien het strand geleidelijk afloopt en de golven niet sterk zijn.

Met de auto komt u gemakkelijk naar de stranden zoals Cap de Formentor, Son Serra de Marina, Platges de Muro of Puerto de Pollença. De binnenstad van Alcudia met zijn geplaveide straten, antieke vesting en de kathedraal zijn de moeite waard om te bezoeken. Op donderdag en zondag is er een lokale markt waar u souvenirs en verse producten kunt kopen. De Romeinse ruïnes zijn ook aanraders.



Huisdieren zijn niet toegestaan in de woning

Neem contact op met de eigenaar voor eventuele extra kosten

Het houden van evenementen is niet toegestaan

De open haard kan niet worden gebruikt



Afstanden

Strand: 0,05 km - Port d'Alcudia

Luchthaven: 61,5 km - Son Sant Joan

Golf: 6.4 km - Golf Alcanada

Dorpscentrum: 1 km - Port d'Alcudia

Treinstation: 13,2 km - Sa Pobla

Bus: 0.300 km - Port d'Alcudia

Veerboot: 1.8 km - Port d'Alcudia

Ziekenhuis: 3.2 km - Hospital General de Muro



Toeristenvergunning: 1580

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging villa campins

De ligging van "villa campins" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.