Son Veny

6
Bungalow.Net logo

Welkom bij de villa Son Veny! Geniet van uw eigen  stukje van het idyllische platteland op Mallorca dichtbij het authentieke dorp Porreres en ontdek de schoonheid en het comfort van een huis  voor uw onvergetelijke vakantie ervaring.  

Deze gezellige en smaakvol ingerichte villa telt drie slaapkamers en is ideaal voor families of vriendengroepen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Het huis heeft een oppervlakte van 260m2. Er zijn twee slaapkamers op de eerste verdieping. Beide hebben een tweepersoonsbed en airconditioning en een kamer heeft een badkamer en suite met douchecabine. Daarnaast is ere en andere kleine badkamer op de eerste verdieping met toilet en douche.  De slaapkamer op de begane grond is geschikt voor vier personen en er is geen airconditioning, we kunnen wel op verzoek een ventilator neerzetten. Er is geen badkamer op de begane grond.   

De lichte ingerichte woon-eetkamer op de eerste verdieping biedt rustieke details die kunnen verschillen. Het is de rechtse hoek om een goed boek te lezen of naar muziek luisteren of televisie kijken-er is satelliet televisie, surfen op Wifi internet of een dutje doen.  Het aangrenzende eetgedeelte is ingericht met een grote houten tafel en stoelen voor 12 personen. De stoelen in de woonkamer doen denken aan een oude bioscoop en zijn mooie blikvangers.  Het houten plafond geeft een rustieke sfeer aan de woonkamer. Tijdens de frisse herfstnachten kunt u zich warmen bij de gezellige openhaard.   Vanaf de woonkamer heeft u toegang tot het terras met uizicht over het zwembad. Daaranast zijn er cd's en gezelschapsspelen het huis. In de kelder is de spelletjeskamer met een poolbiljart , tafeltennis tafel, hier kan het hele gezin  genieten van spel en vakantieplezier.   

De moderne keuken biedt alles wat u nodig heeft voor uw vakantie. Er staat een mixer, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, broodrooster, koelkast met vriesvak, borden, glazen, keukengerei, kleine tafel met stoelen.  Natuurlijk is er ook een wasmachine, wasdroger, strijkijzer en strijkplank in het huis. Vanaf de keuken heeft u toegang tot het gemeubileerde balkon met schitterend uitzicht over het platteland, u ziet de schapen grazen.  

Het eigen zwembad met chlorine vindt u bij het terras met afmetingen van 10 x 3m, diepte tussen 1.20 en 1.90m. Er staat ook een barbecue. Al de liefhebbers van de zon kunnen ontspannen op de 6 ligstoelen.  Daarnaast staan er nog drie parasols.    

Het gebied rond de villa is bijzonder landelijk. Er is een boerderij met dieren zoals schapen, koeien, kippen direct bij het huis. De dieren hebben hun eigen onderkomens en kunnen niet op het terrein van de villa Son Veny komen. De villa staat ook op een afgebakend terrein.  Er zijn geen andere buren bij het huis behalve de boerderij.    
Het idyllische glooiende platteland van deze zone nodigt uit voor lange tochten, wandelend en op de fiets, u ontdekt de schoonheid van dit rustige gebied. In het dorp Porreres ervaart u nog de levensstijl van het echte Mallorca. Geniet van de koffie op het hoofdplein en verken de smalle straatjes van de stad.  Op dinsdag is het marktdag in Porreres, u vindt hier vers eten, eieren en kleding. Vergeet niet de plaatselijke wijnmakerij te bezoeken en probeer ook zeker de plaatselijke lekkernij gedroogde abrikozen.
Waar gaat u heen voor het strand? Vanaf Porreres bereikt u eenvoudig de zuidelijk en zuidoostelijke stranden. Een van de aanraders is het beroemde strand “Es Trenc” - alsof u aan de Caribische kust zit.  U berreikt dit strand in ongeveer 30 minuten met de auto. Ook de stranden bij Santanyi en de zoutrraffinaderijen van Campos zijn uw bezoek waard. Het zout van Campos is heel beroemd vanwege de eerste klas kwaliteit. U kunt hier diverse curieuze varianten kopen zoals zout met olijven of rose aroma.    
Afstanden:
Bank, bakkerij, supermarkt, restaurants (Porreres): 3.5 km
Trein station (Petra): 19.6 km
publiek ziekenhuis Manacor: 22.7 km
Palma centrum: 40.5 km
vliegveld: 40 km
zandstranden (Es Trenc): 24 km
veerboot (Puerto de Palma): 44.1 km
golfbaan (Son Gual): 27 km

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging son veny

De ligging van "son veny" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.