La Sort Llarga (Campomar)

6
Bungalow.Net logo


Fantastisch landhuis met privé zwembad geschikt voor 6 personen in Pollensa. Neem een verfrissende duik in het zwembad van 3,5 x 6,5 meter met een diepte van 1 tot 1,5 meter. U kunt op een van de ligbedden zonnebaden en een boek lezen onder de parasol, terwijl de kleintjes bij het zwembad spelen. U kunt ook van een glaasje wijn genieten aan de tafel bij het zwembad. De finca beschikt over een ruime en goed verzorgde tuin, met verschillende hoeken om van het mediterrane weer te genieten. Bij het huis, op de grote veranda, kunt u genieten van lunchen en diners buiten waar u ook een zitgedeelte vindt met een bank en twee fauteuils om koffie te drinken. Er is ook een barbecue om heerlijke gegrilde vleeswaren en groenten te bereiden. De woning is omheind en de privacy is volledig.



Het huis van 240 m2 is gelijkvloers. Het is zeer gezellig en praktisch ingericht, met alle gemakken om van een rustige vakantie te genieten. Als u de accommodatie betreedt, komt u binnen in de woon - eetkamer, met een rustieke en landelijke stijl, waardoor u zich thuis voelt. U kunt naar de satelliet televisie of een film kijken op de dvd-speler. De eettafel is geschikt voor 6 personen. De aparte keuken is voorzien van een gasfornuis, een vaatwasser en een elektrische oven, evenals alle benodigde keukengerei om tijdens uw vakantie te koken. In dit huis zijn er drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de andere twee met twee eenpersoonsbedden. 2 slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en ze hebben allemaal een kledingkast. Er is een badkamer met bad in het huis en een andere badkamer met douche die van buiten toegankelijk is. Als u met een baby reist, zijn er ook een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.



Het huis ligt in Pollensa, een prachtig dorpje met mooie geschiedenis. U kunt door de straten slenteren, de El Calvario bezoeken en zich mengen onder de lokale bevolking op het dorpsplein, evenals de lokale gerechten proeven in een van de geweldige restaurants. Puerto de Pollensa is het dichtstbijzijnde strand, met fijnkorrelig zand en kristalhelder water, maar u kunt ook de nabijgelegen Cala Sant Vicent bezoeken. Het is ook een ideale plek voor wandelaars en fietsers. Als u van golf houdt, is er een golfbaan heel dichtbij, op slechts 4 km afstand.



Er is buitenparkeerruimte voor 2 auto's.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.



Afstanden

Strand: 7 km - Port de Pollença

Luchthaven: 66 km - Son sant Joan

Golfbaan: 4 km - Pollença Golf

Dorp: 2 km - Pollença

Treinstation: 16 km - Sa Pobla

Bushalte: 2,5 km - Pollença

Veerboot: 16 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 22 km - Inca



Toeristenvergunning: ETV/319

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging la sort llarga (campomar)

De ligging van "la sort llarga (campomar)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.