Calvari

4
Bungalow.Net logo

Welkom, dit is een huis in de oude stad Pollensa, slechts een paar meter van het centrale plein voor een onvergetelijke vakantie ervaring.   

Dit is een traditioneel huis met twee verdiepingen kenmerkend voor Mallorca. Er is een tweepersoonskamer met een tweepersoonsbed. Er is alleen airconditioning in de woonkamer, maar u kunt gebruik maken van ventilatoren in de slaapkamers als u dat wilt. In de woonkamer staat een comfortabele bank waar u kunt ontspannen, televisie of dvd kijken.  In de keuken vindt u alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie zoals een koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron, keramische fornuis, elektrische oven, koelkast met vriesvak en veel meer. In het eetgedeelte staat een tafel met vier stoelen, waar u een etentje kunt organiseren met vrienden en familie.  Op de begane grond is een open ruimte ingericht met banken waar u kunt ontspannen, een boek lezen of een dutje doen. Er staat natuurlijk een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. De omgeving van het huis is prachtig, in een mooie rustieke stijl.  

Pollença is een van de mooiste dorpen in Noord Mallorca. Het is een van de favoriete plaatsen voor schilders en artiesten om het eiland te ervaren.  Pollença nodigt u uit voor het genieten van zomernachten gevuld met geschiedenis, nauwe straatjes, oude tradities, concerten rond de stad, kunsttentoonstellingen, bars, winkels, restaurants aan het hoofdplein met levendige buitenterrasjes. De bekendste bezienswaardigheid in Pollenca is de Romaanse brug en de Calvari, een kleine kerk op de top van de heuvel in het midden van Pollenca. U moet wel eerst 365 traptreden beklimmen, het uitzicht is het zeker de moeite waard.  

Op een afstand van 15 minuten rijden, komt u snel bij de stranden van Port de Pollença, Cala Sant Vicens en Formentor. Dit zijn allemaal fijne zandstranden met kristal helder water en niet echt diep water, dus ideaal met kinderen. U kunt hier ook genieten van vele sporten, activiteiten zoals zeilen, kajakken, duiken, vissen.  Er is ook een jachthaven, waar u luxe jachten kunt bewonderen evenals de kleurrijke en kleine vissersboten van de plaatselijke bevolking. Op de zeepromenade zult u verrukt zijn over de schitterende uitzichten over de baai terwijl u wat drinkt in een van de café's  of restaurants die u hier zult aantreffen.  

Pollença en  Port de Pollença biedt vele winkels van verschillende soorten en diverse handgemaakte produkten . Op zondag wordt er markt gehouden op Pollensa en op woensdag in Port de Pollenca waar u de plaatselijke bevolking kunt ontmoeten.   

Dichtbij de stad ligt de Pollenca golfbaan met 9 holes en mogelijkheden voor het huren van golfballen en clubs. Er is een restaurant voor de niet-golfers, er is ook een zwembad. Een golfleraar organiseert regelmatig lessen en wedstrijden.   

Dit huis biedt een thuis ver weg van uw huis in een rustieke flair en tegelijkertijd is het een van de mooiste en rustigste zones van Mallorca. Kies niet zomaar uw vakantiebestemming voor uw onvergetelijke vakantie ervaring.  

Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op het Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging calvari

De ligging van "calvari" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.