Can Guillo

8
Bungalow.Net logo

U ontdekt Pollenca omringd door mooie bergen, de schoonheid en het comfort van huis  voor een onvergetelijke vakantie ervaring.   

Dit huis van twee verdiepingen heeft een oppervlakte van 200m2 en het is ideaal voor families of vriendengroep. Er zijn vier kamers; drie van de kamers hebben een tweepersoonsbed en de andere kamer heeft twee eenpersoonsbedden.  Een van de kamers met tweepersoonsbed biedt een en suite badkamer met douche. Daarnaast zijn er nog twee badkamers, waarvan een met douche en een met bad.  
In het huis zijn twee zitkamers met openhaard. Beide zijn ingericht met comfortabele banken en stoelen, hier heeft u toegang tot Wifi, kunt u satelliet televisie kijken, dvd kijken of een dutje doen. Een van de zitkamers is bijzonder mooi met muren opgetrokken uit steenwerk uit Mallorca en er is een houten balkenplafond, dit geeft een warme en rustieke sfeer.  

De aparte keuken is ingericht met alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie zoals elektrische oven, keramisch fornuis, koelkast, tafel met vier stoelen voor uw dagelijkse maaltijd.  Als er meer dinergasten zijn, kunt u de grote tafel voor acht personen gebruiken in de mooi verlichte eetkamer.  

Buiten om het huis is heel erg mooi; het hele terrein heeft een oppervlakte van 35000m2. De 50m2 van het terras zijn mooi  ingericht met mediterrane planten en er is een klein stukje grond met fruitbomen waar u fruit kunt plukken tijdens het seizoen. Op de veranda van 20m2 staat een tafel met stoelen waar u zomermaaltijden kunt organiseren, er is ook een barbecue. Het zwembad met chloor is 4x8m groot en wordt omringd door ligstoelen waar u kunt ontspannen en genieten van het mooie weer.  Neem een duik in het zwembad en geniet van de mooie uitzichten over de bergen.



Dit mooie huis staat binnen de grenzen van Serra de Tramuntana, UNESCO werelderfgoederen. Het gebied is heel rustig en het is de perfecte plek voor liefhebbers van avontuur, die van wandelen, fietsen houden het hele jaar door. Als u van andere sporten houdt, de golfbaan Golf Club Pollença ligt 1,5km verderop.    
Pollença ligt slechts 3,7 km verderop en is een van de mooiste dorpen in noord Mallorca. Het is een van de favoriete plaatsen voor schilders en artiesten voor een bezoek aan dit eiland.  Pollença is een uitnodig voor het genieten van zomernachten met historie, nauwe straten en oude tradities. Er worden concerten gehouden bij de stad, kunsttentoonstellingen, bars, winkels en restaurants op het hoofdplein met buitenterrassen die bruisen van activiteiten. De bekendste plek die u moet zien in Pollenca is de Romaanse brug, de Calvari-kleine kerk op de top van de heuvel midden in Pollenca.  U dient wel 365 traptreden te beklimmen maar het uitzicht is deze moeite waard.    
Op vijftien minuten rijden ontdekt u de stranden van Port de Pollença, Cala Sant Vicenç en Formentor. Dit zijn allemaal fijne kiezelstranden met kristalhelder water en niet heel diep water, ideaal voor kinderen. U kunt ook kiezen voor veel sporten en activiteiten zoals zeilen, kajakken, duiken, vissen. In de jachthaven liggen luxe jachten en kleurrijke en kleine vissersboten van de lokale bewoners. Op de zee promenade zult u verrukt zijn over het mooie uitzicht over de baai terwijl u wat drinkt in een van de café's of restaurant die u hier aan zult treffen.   
Pollença en Port de Pollença bieden veel winkels met lokale en handgemaakte produkten. Op zondag is er een markt in Pollenca en op woensdg in Port de Pollenca, hier ontmoet u de lokale bevolking.  
Dit huis is uw thuis ver weg van uw huis en geeft u de kans om te genieten van een onvergetelijke vakantie ervaring in een van de beste gebieden van Mallorca.  

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can guillo

De ligging van "can guillo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.